2777
2789
عنوان

مزوتراپی مو

4230 بازدید | 17 پست

سلام خانمای گل دخترم ۱۸ سالشه شب و روزش شده جلو آینه رفتن و گریه کردن سرش از شدت ریزش مو داره کم کم خالی میشه😭

نمیدونم باید چیکار کنیم 

میخوام ببرمش مزوتراپی تاثیر داره؟خیلی درد داره؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش ببرش؟ ارث داره؟ 

متاسفانه دچار کیست هست

و ریزش مو در خانوادمون به دلیل کم کاری تیروئید ارثی هست

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
دارو تیروید مصرف میکنه؟  و کیستش؟....  جواب ازمایش تیرویید وکیستش ببر دکتر متخصص پوس ...

نه

دارو برای کیست یه مدت مصرف کرد بی اثر بود

بله

ببین من دکتر بهم قرص پرفکتیل داده 

با محلول تقویت موی سیوندوهفته ای یکبار امپول بیوتن ودپانتین، البته برای ابروهام داده 

ولی من محلولو به جلوی موهامم میزنم احساس میکنم ی ذره ریز ریز مو دراومده ،مزوتراپیم تو کلینیک میگفتن خوبه ،ولی کلا پروسه ی ریزش مو چیزی نیس که دوهفته ای قط بشه باید درمان کنی ،

ببین من دکتر بهم قرص پرفکتیل داده  با محلول تقویت موی سیوندوهفته ای یکبار امپول بیوتن ودپانتین ...

یعنی با درمان ممکنه موهاش برگرده😢

دکتر مو ببرش حتما. این پیجم مطالعه کن. haircare_sogand

حتما همینکارو میکنم ممنونم

عزیزم مزوتراپی مو اصا درد نداره. دکتر معاینه میکنه بعدشم قسمتایی که نیاز به تقویت دارن رو بی حس میکنه و آمپول مزو رو میزنه. دکتر خوب ببرش حتما که نتیجه بگیری خود پیش دکتر خلیل آذر رفتم خیلی جواب داد. کامل قبل از  انجامش معاینه کرد. راضی بودم درکل.