2777
2789
عنوان

خاستگاری

84 بازدید | 10 پست

سلام من دختری ۳۰ ساله هستم ک بعد مدتها ی خاستگاری اومده ک به دلم نشسته و تفاهم هم داریم اما سطح زندگی و موقعیت اجتماعی ما خیلی پایینه و ایشون خیلی بالا و مادرشون مخالف ازدواجمونن اما تموم حرفا زده شده و قراره ازدواج کنیم اما وقتی به این موضوع فک میکنم ک بعد ازدواج اگه لباسمامو ببینه حتما حالش بد میشه یا رفتار پدرم ک خیلی اهل دادو بیداد کردنه یا اتاقم ک اصلا شبیه اتاق نبست نه تختی دارم نه کمدی یا وقتی فک میکنم شب ها چقدر خرو پف میکنم دلم میشکنه و منصرف میشم از ازدواج واقعا چرا فقیر ها باید انقدر دل شکسته و تنها باشن مادرش وقتی نگاه ب دستم میکرد ک خالیه و طلایی ندارم از چشماش حقارت میخوندم اما خودش خیلی فرق داره با خانوادش اما خجالتم از همه این نداری ها چ کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم خود پسره هست ، بعدشم اعتماد به نفس داشته باش یه خورده از خودت و خانوادت هم هیچ وقت پیششون بد نگو ...

نه نمیگم اما خودش ک میبینه بالاخره رفتار پدرم غیر اجتماعیه و اصلا هم نشد تغییرش بدیم یا فقری ک بالاخره میفهمه میترسم روزی ک عادی بشم براشون و مقایسه بشم با بقیه 

خب مطمئنا وضع مالیتون رو می دونه و بازم پاپیش گذاشته. اولا قر و نازت یادت نره. همینه که هست. اون شرایطت رو می دونسته و می تونسته نیاد جلو.این وسط فقط خر و پفت بده که به نظرم باید حتما همین امشب بهش بگی. بعدم بری واسه درمانش. چون مشکل ساز میشه بعدا برات. دوم اینکه بقیه هم باباهاشون دعوایی ان. منم همین ترسا رو داشتم ولی بعد ازدواج دیدم بابای شوهرم از بابای من صد بار بدتره. ما هم خواهر هیج طلا بلایی نداشتیم و خونه مون خیلی کوچیک بود.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
خب مطمئنا وضع مالیتون رو می دونه و بازم پاپیش گذاشته. اولا قر و نازت یادت نره. همینه که هست. اون شرا ...

ممنونم دوست عزیز

اخه اصلا ناز و عشوه بلد نیستم و بهم نمیاد و  یعنی صدام خیلی نازک نیست معمولیه و نمیدونم عشوه گری چطوریه اصلا 

خانوادمون همیشه از بچگی دعوا بوده و محیط تقریبا خشنی رشد کردم اما خودم خشن نیستم همه میدونن چ مهربونم فقر ب کنار با خودم میگم بعد ازدواج مگه میشه با این لباس ها بود یا چ غذایی میشه پیشش گذاست از طرفی میگم اگه این نشه دیگه ازدواج نمیکنم

مهم خود پسره هست ، بعدشم اعتماد به نفس داشته باش یه خورده از خودت و خانوادت هم هیچ وقت پیششون بد نگو ...

نمیگم اما خودش میبینه 

اعتمادبنفسمم ب شدت بخاطر شرایطم پایینه  خیلی مطلب میخونم دنبال ی متن یا کتابی هستم ک  یکم بااعتمادبنفس بشم

ممنونم دوست عزیز اخه اصلا ناز و عشوه بلد نیستم و بهم نمیاد و  یعنی صدام خیلی نازک نیست معمولیه ...

خب باید برات لباس بخره. عشوه و ناز که به صدا نیست. تو رابطه جنسی خوب داشته باش، بگو و بخند و ریخت و پاش،تا ببینی چطور شوهرت کیف می کنه. اصلا دنیات رو عوض کن بعد از عقد. بعدم معمولا ناهار و شام رو دو تایی برین بیرون که هم بهتون کلی خوش بگذره هم خجالت زده نباشی. از طرفی شوهرت اگه آدم فهمیده ای باشه خودش کمتر میاد خونخ تون. زودم عروسی بگیر. یه سال بیشتر تو عقد نمون.نامزدت چند سالشه؟

تاپیک زنی که خرج نداره، ارج نداده رو حتما بخون. طولانیه ولی عالی و سرنوشت سازه راهکارایی که میدن.

خب باید برات لباس بخره. عشوه و ناز که به صدا نیست. تو رابطه جنسی خوب داشته باش، بگو و بخند و ریخت و ...

اینکه تقاضا کنم برام لباس بخره برام خیلی سخته 

اون ۳۵ سالشه 

نمیدونم چطور باید تقاضا کرد برام فلان چیز بخر خیلی گفتنش برام سخته

منظورتون اینه زیاد خرج کنه برام؟

اگه بگه فعلا ندارم باید چ برخوردی داسته باشم زن بسازی باشم یا نه قهر کنم

اصلا رابطه جنسی ک گفتیم تو ی پیجی خوندم زن باید بلد باسه تو این زمینم منبع خوبی ندارم ک بهم یاد بده 

مادرم ک اصلا چیزی نمیگه 

اینکه تقاضا کنم برام لباس بخره برام خیلی سخته  اون ۳۵ سالشه  نمیدونم چطور باید تقاضا کرد ...

اون تاپیک همه رو یاد میده بهت. از همین الان خوندنش رو شروع کن.زنای زبلی اونجا بودن که همه رو یاد دادن. خدا خیرشون بده. من که عوض شدم. قناعت رو از دایره لغاتت حذف کن کلا. قهرم نکن هیچوقت. پیششم هیچوقت گریه نکن. از خونواده تم بد نگو. رابطه جنسی رو کم کم یاد می گیری. ما هم بلد نبودیم، یاد گرفتیم. شب اول مهمه😁 حالش رو ببر❤