2777
2789
عنوان

آشتی دو دوست

242 بازدید | 18 پست

راهی برای آشتی بین دوتا دختر خاله بلدین؟ دو ساله قهریم دوتامونم میخوایم آشتی کنیم ولی هیچکی حاضر نیست پا پیش بزاره 

راسی اون یکم خیلی بیشتر خودشو میگیره 😂 

چیکار کنم؟ دعایی راهی چیزی هس بهم بگین لطفا

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبین؟ شما تعبیرخواب بلدین؟ میتونم شخصی ازتون راهنمایی بگیرم در خصوص خوابم؟

بفرمایید

بفرمایید

این تایپ اون قبلی اشتباهه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11239118/%da%a9%d8%b3%db%8c-%d8%aa%d8%b9%d8%a8%db%8c%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d9%86%d9%88-%d9%85%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%86%d9%87

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

عذر میخوام اون لینک اشتباه شد.خوابم اینه 

دوستان من خواب دیدم یه تیکه ذغال افتاد روی کفشم که پام‌ بود و روی کفشمو سوزوند منم سعید کردم خاموشش کنم اما کاملا سوخت که انگشت پام معلوم میشد منم گفتم عیبی نداره این کفشام پاهامو میزد اذیتم می کرد کهنه هم شده بود یه جفت کفش دیگه دارم اونو می پوشم و تو‌ خواب یادم به یه جفت کفشی افتاد که تازه خریده بودم و نو بود اما ندیدم کفشمو دربیارم اگر کسی واقعا میدونه تعبیرش چیه بگه.تو اینترنت سرچ کردم اما میخوام اینجا اگر کسی تعبیر بلده یا بر اساس تجربه چیزی میدونه بگه.ذهنمو درگیر کرده.ممنون

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
عذر میخوام اون لینک اشتباه شد.خوابم اینه  دوستان من خواب دیدم یه تیکه ذغال افتاد روی کفشم ...

متاهلی شما؟