من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من 15 سال پیش دو سال با یکی تلفنی حرف میزدم عاشق هم شدیم فکرشو بکن محیط و سختگیری خانواده ها ۹وری بود که نمیتونستم برم سرقرار تا دانشگاه قبول شدم حسابی به هم دل داده بودیم اومد دانشگاه دیدمش اصلا فکر نمیکردم اینقدر قیافه ش با ذهنیات من متفاوت باشه کم کم به خودش گفتم بگو بعدش چی شد؟
هی روزگار من 15 سال پیش دو سال با یکی تلفنی حرف میزدم عاشق هم شدیم فکرشو بکن محیط و سختگیری خانواده ...
بعدش بایکی تو دانشگاه آشنا شدم فوق العاده خوشگل و عاشقم بود اومد خواستگاری نگو پسرعموی همون قبلی بود وقتی اینو فهمیدم نامزدی رو بهم زدم و قید اونم زدم و در سن 21 سالگی با یک آدم خیلی با ابهت و مهربون و عاشق ازدواج کردم و الان ده سال از ازدواجمون میگذره و یک دختر 17 ماهه داریم خداروشکر و خیلی هم راضی هستم