2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با ادب و احترام رفتار میکنم .

و بعدش هم اگر نخواستم و نتونستم کنار بیام محترمانه تموم میکنم رابطه

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

هی روزگار

من 15 سال پیش دو سال با یکی تلفنی حرف میزدم عاشق هم شدیم فکرشو بکن محیط و سختگیری خانواده ها ۹وری بود که نمیتونستم برم سرقرار تا دانشگاه قبول شدم حسابی به هم دل داده بودیم اومد دانشگاه دیدمش اصلا فکر نمیکردم اینقدر قیافه ش با ذهنیات من متفاوت باشه کم کم به خودش گفتم بگو بعدش چی شد؟

هی روزگار من 15 سال پیش دو سال با یکی تلفنی حرف میزدم عاشق هم شدیم فکرشو بکن محیط و سختگیری خانواده ...

چیشد

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
هی روزگار من 15 سال پیش دو سال با یکی تلفنی حرف میزدم عاشق هم شدیم فکرشو بکن محیط و سختگیری خانواده ...

بعدش بایکی تو دانشگاه آشنا شدم فوق العاده خوشگل و عاشقم بود اومد خواستگاری نگو پسرعموی همون قبلی بود وقتی اینو فهمیدم نامزدی رو بهم زدم و قید اونم زدم و در سن 21 سالگی با یک آدم خیلی با ابهت و مهربون و عاشق ازدواج کردم و الان ده سال از ازدواجمون میگذره و یک دختر 17 ماهه داریم خداروشکر و خیلی هم راضی هستم