2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برم زایشگاه ثبت‌نام کنم یا برم زیر نظر دکتر زنان اونجا ک ثبت‌نام بشم ؟؟

عزیزم صبح ساعت8برو قسمت درمانگاه طبقه دوم بخش زنان نوبت بگیر بگو برا تشکیل پرونده اومدم بعد ثبت تامت میکنن.

درمانگاه شعید رضایی هم میتونی بری برای ثبت نام .اونم زیر نظر بیمارستان شیرازه یعنی بعد برا زایمانت میری همون بیمارستان شیراز

من تکمیلی هم دارم اما سزارین اختیاری گرونه خیلی ۲۵ملیون 

اگه تکمیلی داری  خیلی بیمارستانای بهترم میتونی بریا 

من تکمیلیم ندارم 

اره میدونم خیلی گرونه  بهم گفته کوثر طبیعی ۱۴  دنا ۱۷ 

اختیاری ۲۵ 

مثلا کجا برم ،؟؟میخوام رایگان بشه 

رایگان شیراز از همش بهتره  حتی برا کودکانم بهترین امکاناتو داره   خواهرم یک هفته بستری بود بچش از بیمارستانای خصوصیم بهتر بود 

ولی اگه بخوای کمی هزینه کنی من خودم شفا و کوثر بنظرم بهترن 

عزیزم بیمارستان شیراز خیلی بیمارستان خوبیه برا زایمان کادر خیلی خوب و خوش اخلاقی هم داره.فقط قسمت درمانگاه برای مراقبتا که قراره بری یکم شلوغه وگرنه بقیه چیزاش خیلی خوبه.من خودم 36روز پیش اونجا زایمان کردم و راضی بودم کلا

عزیزم بیمارستان شیراز خیلی بیمارستان خوبیه برا زایمان کادر خیلی خوب و خوش اخلاقی هم داره.فقط قسمت در ...

زیز نظر کدوم دکتر بودی شما،؟از چند هفتگی اونجا ثبت‌نام کردی 

عزیزم بسلامتی و دل خوش

دکتر من زینب انصاری بود و خیلی دکتر پیگیر و خوبی بود.من که خیلی راضی بودم.

سونوهای ماه های آخرت هم همونجا میتونی بری و اونم رایگانه

در کل من راضی بودم با اینکه دولتی بود ولی رسیدگی و همه چیش خیلی خوب بود

زیز نظر کدوم دکتر بودی شما،؟از چند هفتگی اونجا ثبت‌نام کردی  عزیزم بسلامتی و دل خوش

من از12هفتگی ثبت نام کردم ولی جدیدا از18هفتگی به بعد ثبت نام میکنن.

دکترم هم زینب انصاری بود ولی درمانگاه شهید رضایی بود من اونجا میرفتم پیشش

من از12هفتگی ثبت نام کردم ولی جدیدا از18هفتگی به بعد ثبت نام میکنن. دکترم هم زینب انصاری بود ولی در ...

خب منم پس برم شهید رضایی پیش دکتر. زینب انصاری بهشون بگم ک میخوام پرونده تشکیل بدم برای زایمان ...دیگه خودشون انجام میدن کارامو