2777
2789

زاویه فک

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زاویه فک ولی طبیعیش  چونشو دارم فقط

والع من میخوام بین یکیش انتخاب کنم برم بزنم ولی نمیخوام صایع باشه و صورتم شیش ضلعی دراد بچیز خیلی طبیعی میخوام دربیاد ولی تمیدونم چند سیسی بزنم

هر دوتاش کنار هم دیگه تاثیر داره

برادرم برای جراحی چانه پیش دکتر شاهین بهجو عمل کرد، فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک هستن

خیلی راضی بود

تازه وقتی عمل کرد فهمیدیم فکش مشکلی نداشته ، بیشتر خود چونه اش تو چشم میومده و جلو بوده، چون میخواست بعد عمل فکش هم تغییر کنه

برای همین اینطوری که شما میگی کلی نمیشه نظر داد