2821
2789
عنوان

عروس هلندی

76 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا می‌شناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد می‌گفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه  واقعا دارم دیونه میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم باعث مرگ عردس هلندیم شدم میدونم سخته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دقیقا واقعا نمی‌دونم چطوری باهاش کنار بیام

ااا منم نوزده اینا بودم مرد ببین طول میکشه ولب ول ون من تازه طوطی بریزیلی گرفان اروم تر شدن جایگززین کن عکساشم پاک کن من عکساشو ریختم تو فلش قایم کردم که دسترسی نداشته باشم طفلی دوربین خوب نگاه میکرد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
2824
2823
2791
2779
2792