2777
عنوان

کم خونی... 🥺😭

139 بازدید | 10 پست

مثل چی میترسم😭😭

نکنه سرطان خون گرفتم

قبلا سابقه کم خونی فقراهن داشتم یمدت اهن تزریق کردن واسم تو بارداری

یبار با هموگلوبین ۷ خون زدن بهم بعد سقط

الان یسالونیم از سقط میگذره، پارسال چک کردمHb.12بود

الان چک کردم ۸بود😭فریتین۱۵

یساله هیچ قرص اهن و فولیکی نخوردم پریودمم تقریبا دو روزش سنگینه.... 

تجربه ای ندارین؟ 😭

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

برو دکتر خون حتما

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکتر خون حتما

ینی جرات نمیکنم برم بس ک هزینه هاش زیاده

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
بیمه تامین اجتماعی نداری تو مراکز اصلیشون بیشتر خدمات رایگانه 

همین درمانگاهی ک میرم واس تامین اجتماعیه،

دکتر داخلی دارن. بنظرت برم پیش همین؟ 

ینی جرات نمیکنم برم بس ک هزینه هاش زیاده

میفهمم ولی از جونت ک با ارزش تر نیست گلم . برو پشت گوش ننداز عزیزم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
همین درمانگاهی ک میرم واس تامین اجتماعیه، دکتر داخلی دارن. بنظرت برم پیش همین؟ 

اگه متخصص خون داره که برو پیشش اگه نداره همون داخلی باید بری البته بهش بگو سابقت طولانیه نگران هستی مشکلت جدیتر نباشه  ومیخوام مشکلمو ریشه ای پیدا و حل کنم 

اگه متخصص خون داره که برو پیشش اگه نداره همون داخلی باید بری البته بهش بگو سابقت طولانیه نگران هستی ...

اوهوم باشه🥺❤ممنونم