2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیچ وقت نفهمیدم این چیزا راسته یا نه. اما چند ماهی بود که روزی یه گیر و گرفتاری و حتی بیماری تو زندگیمون پیدا میشد و احساس می کردم دنیا سیاهه و ته جاهی افتادم. سنگین بود همه چی و حتی به آبی که میخوردم دید منفی داشتم. تا اینکه یه دعای خیلی سنگین رو تو خونمون پیدا کردیم. و هنوزم باورم نمیشه کسایی اطرافم بودن که اینقد بد ما رو می خواستن. بهرحال باطلش کردیم. ولی هنوزم اون سنگینی رو حس می کنم اما خیلی خیلی کمتر از قبل. با این حال اگر کسی ازم بپرسه به جادو و طلسم معتقدی نمی تونم بگم آره

شماره اش داری ؟ والله منم دیگ نمیکشم ی وقتایی ب فکر خودکشیم . میگن طلسم داری 

نه شمارشو ندارم چون راستش نسبت به این مسائل احساس بیزاری دارم و دلم نمیخواست شماره ش تو گوشیم باشه. اگه به چشم خودم اون دعا رو نمی دیدم هیچ وقت سراغ دعانویس نمی‌رفتم‌. ولی علت همه بدبیاریا هم طلسم نیست. گاهی زندگی گره پشت گره میخوره. مخصوصا الان که شرایط اقتصادی افتضاحه و همه درگیرن . به مرگ فکر نکن چون بالاخره یه روز خودش میاد