2777
2789
عنوان

شوهربوگندو😭

485 بازدید | 20 پست

از سرکار ک میاد نمیره حموم، کارش ی جوریع ک باید هر روز بره(تراشکاری) ولی نمیره اقا هر شبم رابطه میخاد حالم بد میشه ازش! سالی ی بارم مسواک نمیزنه حوصله پیش نوازی هم نداره کلا سرد شدم از رابطه! دیشبم باهاش حرف زدم ولی گوش نمیده چند بارم حرف زدم فقط میخام زودی تموم بشه بره، من براش ارزشی نداره کلا با عطرو ادکلنم خداحافظی کرده حوصله هیچی رو نداره حتی زورش میاد ی دوست دارم برام بگه نمیدونم باهاش چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوار تاکسی و مترو که میشم از بوی گند یه سری مردا ببخشید عوق میزنم بس که بد بو هستن

بعد با خودم میگم طفلی خانوماشون چی میکشن از دست اینا

اذان صبح حیات بخش… 😍 همانا خدا بهترین انتقام گیرنده است✌🏻 

تمیزی رو باید قبل ازدواج ببینید خب کلا تمیز بودن و رعایت بهداشت فردی مثل اندام و ظاهر میمونه و اطلا ...

همه قبل ازدواج مخصوصا سر قرار ها تمیز و اتو کشیده هستن.شوهر من که برق میزد از تمیزی اما الان کمتر به خودش میرسه 

فقط خدا بهت صبر بده نمیتونم تصور کنم چی می‌کشی فقط می‌دونم خیلی سخته اینجوری من خودم شش ساله ازدواج کردم ولی تو فک کن بابام بعد سی سال زندگی مشترک چنان قبل رابطه میرفت خودشو می‌سابید بوی صابونش میومد من همیشه سر این کارش می‌فهمیدم بللللله امشب خیریه🤣🤣🤣🤣کلا رفتارشونم تابلو بود مامانم راه می‌رفت یهو میزد در باسنش خیلی هم مهربون میشدن منم اینجوری بودم🤨🤣🤣🤣