2777
2789
عنوان

اقدام قبل از بارداربی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 44 پست
من میخوام اذر اقدام کنم الان میخوام برم برای ازمایش های قبل بارداری

چقد زود

ازمایشای خیلیدخاصی نیستا

من رفتم دکترم اسید فولیک و اسپرین داد بهم

گف برو اقدام کن تا ۶ماه نشدی بیا

چقد زود ازمایشای خیلیدخاصی نیستا من رفتم دکترم اسید فولیک و اسپرین داد بهم گف برو اقدام کن تا ۶ما ...

میگن ۳ماه قبل بارداری باید چکاپ شی اگه هورمونت بهم ریخته باشه یا هر چی بتونی قبل بارداری درمان کنی

من خیلی استرس دارم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن ۳ماه قبل بارداری باید چکاپ شی اگه هورمونت بهم ریخته باشه یا هر چی بتونی قبل بارداری درمان کنی ...

استرس خودش مانع بارداریه

من اصلا سونو ندادم دروغ چرا بگم

ازمایشم کلی داده بودم چندوقت قبل دیگه دکترم گف دیگه نیاز نیس بدی..برو برای اقدام اگه ۶ماه نشد بیا برای علت

تازه من رماتیسمم داشتم

اقدام چندم باردار شدید؟

میدونی من قبلش خیلی خونده بودم

که شانس هر ادمی توی هر اقدام ۲۵درصده

همه چی هم اکی باشه شانست بالا نیس زیاد.بزا همین استرس نداشتم

قبل اینکه اقدام رو هم شروع کنم دیگه ۱ماه روابطمون محافظت نشده بود ولی میدونستم اصلا تایم تخمک گزاری نیس

مثلا یکی دوروز قبل پریودی 

اینکارو کردم ک ترسم بریزه

دقیقا پارسال ۲۵ مرداد اخرین پریودم بود تموم شد رفتم دکتر گفتم میخامواقدام کنم برا بارداری..که بهم اسید فولیک و اسپیرین داد گف نشد تا ۶ماه بیا

من همون ماه ۶روز عقب انداختم بی بی مثبت شد رفتم از

میدونی من قبلش خیلی خونده بودم که شانس هر ادمی توی هر اقدام ۲۵درصده همه چی هم اکی باشه شانست بالا ...

واقعا تاثیر داره منم قبل پریود رابطم محافظت نشده باشه؟

یعنی استرسم میکنه؟

میگن خودتو سرگرم کن بهش فکر نکنی روزا اینکارو کنم شبا که کلی فکر و خیال میاد تو سرم😆😆😆

برای منم دعا کن اقدام اولم بگیره 

راستی تو تاپیکت راجع به سزارین اختیاری گفتی واقعا بیمه سزارین اختیاری رو پوشش نمیده؟ چیکار کردی؟

نه واقعا نمیده

من اورژانسی شدم

فشار بارداری داشتم

فشارم رفت رو ۱۷ وقتی برای. چگاپ اخر رفتم

دکترم گف سریع برو بیمارستان منم میام

نه واقعا نمیده من اورژانسی شدم فشار بارداری داشتم فشارم رفت رو ۱۷ وقتی برای. چگاپ اخر رفتم دکترم ...

چرا اخه 

بیمت چی بود کدوم بیمارستان زایمان کردی 

من اگه نخوام سزارین کنم خب میرم بیمارستان دولتی هزینه خیلی کمتر چه احتیاجی به بیمه هست؟

چرا اخه  بیمت چی بود کدوم بیمارستان زایمان کردی  من اگه نخوام سزارین کنم خب میرم بیمارست ...

بیمه تامین اجتماعی داشتم و تکمیلی

بع من دکترم گف سزارین احتیاری شکم اول ازاده و شامل بیمع نمیشه حالا شماهم پرس و جو کن

بیمه تامین اجتماعی داشتم و تکمیلی بع من دکترم گف سزارین احتیاری شکم اول ازاده و شامل بیمع نمیشه حال ...

من زنگ زدم صارم گفت سزارین اختیاری انجام میدن با ببمه تکمیلی