2777
2789
عنوان

زندگی من با خونواده شوهرم

331 بازدید | 19 پست

سلام خوبین

بچه ها من ی شرایطی دارم من عقدم خونواده شوهرم کرجن خودم تهرانم و بینمون راه زیادی هست خونواده شوهرم بین شوهرم و خواهر برادراش فرق زیادی میزارن و این ما رو اذیت می‌کنه احترام هم به من نمیزارن من بخاطر شوهرم مجبورم ک برم گاهی وقتا ی هفته بمونم اونجا چون اگ نرم دیگه شوهرمو نمیبینم بنظرتون چیکار کنم ک بهم احترام بزارن حد خودشون رو رعایت کنن و عزت و احترامم پیششون بالا بره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاصله بین خونه هامون ۱ ساعت و نیمه هزینه ای ک باید بکنم ک هی برم هی بیامم زیاده 

خب نرو. 

نامزدت بیاد پیشت. 

یا زودتر عروسی بگیرید و راحت باشید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اون بیاد به تو سر بزنه  تو زیاد نرو  بعد عروسی هم بگو خونه جدا می‌خوام

خود شوهرم انقد از خونوادش بدش میاد حاضر نیست ک باهاشون زندگی کنه صد در صد خونه جدا میگیریم ولی چون شوهرم سرکاره اذیت میشیم واسه اینکه بیا 

فاصله بین خونه هامون ۱ ساعت و نیمه هزینه ای ک باید بکنم ک هی برم هی بیامم زیاده 

هرچی باشه بهتر از اینکه احترامت کم بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هرچی باشه بهتر از اینکه احترامت کم بشه

بخدا انقد گریه میکنم و ناراحت میشم ک نگو

ی زمینی هست ک باید بفروشن ک ما ازدواج کنیم همونم نمیدن بهمون هی میگن میدیم ولی نمیدن ک زمین دست بقیه بچه ها باشه انقد از ما بدشون میاد