2777
2789
عنوان

دلشکستن

68 بازدید | 9 پست

چرا مادرا با کارا حرفاشون یه‌کارایی یه حرفایی میزنن‌که ادم دلش بشکنه بگه ای کاش مادرم نبود 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین نمیخام شعار بدم ولی قدر مادرتو بدون اون صلاحتو میخاد ولی باهاش حرف بزن تا درکت کنع  

متاسفانه هیچ وقت منو درک نکرده کاری کرده از هم فاصله گرفتیم انقدری کلا گاهی وقتا یادم مبره مادرمه گاهی وقتا فکر میکنم همخونه ایم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
من از لحاظ روحی مردم انقد دلمو شکوندن ولی مهم نیس🤗🤌

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه فرار از زندگی جهنمی که من براش ساختم 

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه ...

ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

🌹🌹ذهن زیبا 🌹🌹
ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

دقیقا چون خودمون گذروندیم این حسارو  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز