2777
2789
شما هم از تجربیاتت بگو 😊

میل جنسی صفر

بدون لکه بینی

تهوع فقط اوای علاقه شدید به جوجه کباب 

تتفر از پیاز 

حساس شدن به بوها

دوتاپسر قبلی

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میل جنسی صفر بدون لکه بینی تهوع فقط اوای علاقه شدید به جوجه کباب  تتفر از پیاز  حساس ش ...

تقریبا از هیچی بدم نمیاد بقیه موارد هم اره درسته منم جوجه خوشم نمیومد الان دوس دارم یا شوریجات زیاد میخورم صب سر صبونه خیار شور دلم میخواست اما مقاومت کردم چون رفلاکس دارم😅

تقریبا از هیچی بدم نمیاد بقیه موارد هم اره درسته منم جوجه خوشم نمیومد الان دوس دارم یا شوریجات زیاد ...

منم رفلاکس دارم

اینو قبلیا نداشتم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
منم رفلاکس دارم اینو قبلیا نداشتم

نه من کلا ناراحتی گوارشی دارم چند ساله بخاطر همین نگران بودم چون دارو زیاد مصرف میکردم که باردار شدم الان از موقعی که فهمیدم دارو نمیخورم دکترم هفته بعد میاد برم پیشش

شما هم از تجربیاتت بگو 😊

من تو بارداری هام فقط حالت تهوع داشتم اونم خیلی کم دیگه هیچ علائمی نداشتم  که این بار آخر هم ناامید شده بودم گفتم اینم پسره ولی زیر نظر دکتر خوبی بودم خداروشکر دخترنازم الان ۵ماهشه 😍

به نظرم سلفری نده من بچه هام تو ان تی جنسیتشونو دکتر درست گفت اگه دکتر خوبی باشه درست میگه گلم ایشالله نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
۵هفته

سلام خيلي از علايمت شبيه پسر هست اما قطعي نيست ولي ايني كه گفتي سردمه من ميگم دختره چون براي پسر بشدت گرمته خودت تجربشو داري

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
میشه لطفاً اسم دکتر بگید اگه تهران هستی

تهران نیستم گلم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
من تو بارداری هام فقط حالت تهوع داشتم اونم خیلی کم دیگه هیچ علائمی نداشتم  که این بار آخر هم نا ...

ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه اما دل تو دلم نیست میگم زودتر بفهمم