emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 عنوان اهمالکاری 123 بازدید | 13 پست الان ۳ روزه اتاقمو ریختم و میخام مرتبش کنمحس میکنم فایده ندارهالان فقط این نیستهرکاری میخام بکنم میگم خب تهش چیبعد کلا کنسل میشهباید چیکار کنم☹️ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1402/05/25 | 10:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ائلوین_کوچولو عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 4281 درمانش فقط اینه که خودتو زور کنی.اولش سخته بعد سرت گرم میشه میبینی کلی کار انجام دادی.بعدش که کیبینی همه جامرتب شد انقدر روحیت خوب میشه و حس خوبی میگیری که نگو.من همیشه وقتی خونه رومرتب میکنم خیلی حالم خوب میشه منم اهمالکارم
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 وای منم. هیچ کاری نمی کنم روزا میان و میرن. :( خیلی بده هرروز این شکلی میگذره آدم خسته میشه ولی هیچ کاریم نمیکنه من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 درمانش فقط اینه که خودتو زور کنی. اولش سخته بعد سرت گرم میشه میبینی کلی کار انجام دادی. بعدش که ک ... 🙏🏻💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
گیلاس۱ عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 660 ب این فکر کن ک بعدش چقد خونت تمیزو مرتب میشه.بعد خودت پامیشی کاراتو انجام میدی آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 ب این فکر کن ک بعدش چقد خونت تمیزو مرتب میشه.بعد خودت پامیشی کاراتو انجام میدی خب بعدش ب این فکر میکنم که دوباره قراره بهم ریخته بشه😂 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
گیلاس۱ عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 660 خب بعدش ب این فکر میکنم که دوباره قراره بهم ریخته بشه😂 حق😂✋والا منم اتاقم اکثرن بهم ریخته اس پسرم کل اسباب بازی هاشو میریزه ولی بازی نمیکنه بعدم نمیزاره جمع کنم.ولی من واسه آشپزخونه ام همین فکرو میکنم ک بعدش قراره چقد تمیز بشه .جواب میده آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 حق😂✋ والا منم اتاقم اکثرن بهم ریخته اس پسرم کل اسباب بازی هاشو میریزه ولی بازی نمیکنه بعدم نمیزاره ... من خودمم بازبا خودمم کنار نمیامخوبهبرم ببینم چیکار میکنم😁😎 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 به زیبایی بعدش فک کنی حلههمرتب کردیی؟😂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 به زیبایی بعدش فک کنی حلهه مرتب کردیی؟😂 آره والانه هنوز نشستم همینجا😂🥲🙆🏻♀️🤸🏻♀️ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 آره والا نه هنوز نشستم همینجا😂🥲🙆🏻♀️🤸🏻♀️ عهه بازیگووش برو مرتب کن ببینم بدوو😂👀 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7933 عهه بازیگووش برو مرتب کن ببینم بدوو😂👀 🥲تموم شده تقریبا دیگه🙆🏻♀️ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 🥲تموم شده تقریبا دیگه🙆🏻♀️ افرین😂🥂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***