2777
2789
عنوان

بی بی چک خودکاری روژان یا قطره چکانی وندفو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7173 بازدید | 38 پست
آخی 😂 چرا؟ تو اقدام نبودی؟

چرا اقدامم.ولی گفتم دوروز گذشته نشون نمیده اگر باردار باشم بعد ماه اولم فکر نمیکردم بشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

عزیزم فکر کنم زود زدی چون اولی قشنگ هاله انداخته 😍 انشاءا... که مثبته ولی بذار دو روز دیگه بازم بیبی چک بزن

دعا کنید خداوند بهم یه نینی بده 😍🥺 خیلی منتظرم . یعنی میشه یه روز بیام و بگم بیبی چکم مثبته🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اقدامم.ولی گفتم دوروز گذشته نشون نمیده اگر باردار باشم بعد ماه اولم فکر نمیکردم بشه

روزسوم تاخیر زدم

فردا میخوام آزمایش بدم

فقط گفتم حسابی صبر کنم که اگر قرارپریود بشم زودتر اتفاق بیفته😅

روزسوم تاخیر زدم فردا میخوام آزمایش بدم فقط گفتم حسابی صبر کنم که اگر قرارپریود بشم زودتر اتفاق بی ...

خبرشو بده پس.من نمیرم فعلا 🥲

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
من دارم پریود مبشم😭😭😭😭😭

پس عزیزم بی بی چک روژان از همشون بهتر بود ک درست نشون داد 

درسته؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/