2777
2789
عنوان

دعا

93 بازدید | 21 پست

سلام خانما.ابجیم چند روزه زایمان کرده و بچش بخاطر اینکه سزارین نکردنش دچار خفگی شده و احیاش کردن الان تو دستگاست.ازتون میخام براش دعا کنین و هرکسی میتونه یس بخونه .حال هممون داغونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاله ابجیم داغونه میگه این ۹ ماه هر روز براش یس میخوندم بخاطر سهل انگاری یه مشت دکتر و پرستار وجدان ...

ان شاء الله خود صاحب قران حفظش می‌کنه من به نماز حضرت زهرا با صدتا سوره قدر وتوحید خیلی اعتقاد دارم بخون اگر نتیجه نگرفتی هرچی دلت خواست بیا به من بگو من الان چون خودم احتمال لانه گزینی میدم و دل درد زیادی دارم و اون نماز سخته نمیتونم برات بخونم وگرنه می‌خوندم اما براش حمد میخونم

اگر دوست داشتی میتونم تو این خانم شرکت کنی 

۱۴ نفر بشیم و ۱۴ روز هر کسی ۱۰۰۰ تا صلوات و دو رکعت نماز هدیه به حضرت علی اصغر بخونه هر روز به نیت مادر شدن یکیمون 

یعنی هر روز برای هر کسی۱۴۰۰۰ هزار صلوات هدیه به حضرت علی اصغر و ۱۴ بار نماز حضرت علی اصغر خونده میشه ان شاء الله که نتیجه میگیریم هرکسی خواست بزنه روی لینک

https://rubika.ir/joing/EIDJIBHE0QYHFMDTJHOCBKCUXQFXZHLU

اگر دوست داشتی میتونم تو این خانم شرکت کنی  ۱۴ نفر بشیم و ۱۴ روز هر کسی ۱۰۰۰ تا صلوات و دو ...

باشه عزیزم من هر روز ۱۰۰۰ تا رو میخونم با دو رکعت نماز فقط نمیتونم زیاد بیام تو سایت ببینم ۱۴ نفرشدیم یا ن

سمیرام.

از فردا صبح شروع میکنیم

روزی 1000تا صلوات (لازم نیست حتما نشسته و رو قبله باشه) و دو رکعت نماز(دو رکعت نماز توسل به حضرت علی‌اصغر(ع) بخواند و در قنوت نماز سه مرتبه بگوید « اللَّهُمَّ أُنْشِدُكَ بِدَمِ الْمَظْلُوم »)
۱-مریم
۲-صبا
۳-سمیرا
۴-فرشته ج
۵-مامان سارا
۶-نازنین
۷- زهرا
۸-سمیرا(سلامتی نوزاد تازه متولد شده)
۹_زهرا
۱۰-مینا
۱۱.مرضیه
۱۲-وفا
۱۳-مامان پارسا و زهرا
۱۴-محنا

از فردا صبح شروع میکنیم روزی 1000تا صلوات (لازم نیست حتما نشسته و رو قبله باشه) و دو رکعت نماز(دو ر ...

باشه عزیزم ممنون.فقط نماز من فرق داره من همینجوری ب روش خودمون میخونم دورکعت رو.

هرروز دو رکعت و هزار صلوات درسته؟