2777
2789
عنوان

بیاین

148 بازدید | 6 پست

مامانم وخواهرم باهم مشکل دارن (من ازدواج کردم)یه هفته پیش رفتم سرزدم من بابرادرم قهرم (سریه مسئله هایی)یه کاری کرده قابل بخشش نیست( خواهشانگیداشتی کن وفلان چون اصن مسئله ایه که اگه اشتی کنم ممکنه یه مشکلاتی برام پیش بیادکه خیلی هضمش سخته) ومن ۵ساله باهاش قهرم  

بعداون روزخواهرم میگفت مامان همه ش توخونه درمورداین مسئله حرف میزنه که چرااین دونفرانقدقهرشون طولانی شد وازهم کینه گرفتن بعدخواهرم برام تعریف کردمن واقعااعصابم خراب شدچون مروروخاطرات خیلی تلخیم شدبرام

وبعدمادرم وقتی خواهرم نبودمیگف که خواهرت همه ش این بحث ومیکنه (کلادرموردعلت قهرمن حرف میزنن ومیگن که من بایدبرادرم روببخشم)

نمیدونم کدوم راست میگه اتیش بیارمعرکه خواهرم هست یامادرم

لطفاراهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چه قیمتی به قیمت خراب شدن زندگیم!! نه اشتی نمیکنم فقط نمیدونم کی این وسط داره فتنه گری میکنه

خیلی بده قلبت داره سیاه میشه خانم 

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫
به چه قیمتی به قیمت خراب شدن زندگیم!! نه اشتی نمیکنم فقط نمیدونم کی این وسط داره فتنه گری میکنه

آشتی کن در ظاهر تا این بحث ها تموم‌شه

ولی رفت و امد و صحبت نداشته باشید باهم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آشتی کن در ظاهر تا این بحث ها تموم‌شه ولی رفت و امد و صحبت نداشته باشید باهم

الان اصلابحث اشتی کردن نیس عزیزدلم

بیشتررفتارای مادرم وخواهرم ذهنم رومشغول کرده میخوام ایناروبشناسم که حس میکنم خواهرم این وسط یه جوریه

الان اصلابحث اشتی کردن نیس عزیزدلم بیشتررفتارای مادرم وخواهرم ذهنم رومشغول کرده میخوام ایناروبشناسم ...

رها کن 

بیخیال شو

هیچ جوری نمیتونی بفهمی

هیچ کدوم گردن نمیگیرن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...