2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😭

197 بازدید | 10 پست

من میخوام نامزدیمو بهم بزنم 

بخاطر اینکه نامزدم میخواد تو فارکس کار کنه و درامدش حلال نیست و فقط هم میخواد همین کارش باشه

نامزدم خیلی خوب بود😭 همه چیش 

نمیدونم یهو کی این فارکس رو انداخت تو سرش

خانوادم خبر ندارن 

بابام و مامانم نامزدمو خیلی قبول دارن چطور بهشون بگم که میخوام بهم بزنم؟ حالم خیلی بده😭 مجبورم من نمیتونم با درامد حرام زندگی کنم ولی نامزدم اصرار داره حلاله و میگه پرس و جو کردم

چطور به خانوادم بگم😭سرکوفت میزنن بهم😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نامزدت گفتی میخوای بهم بزنی ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

پرس وجو‌کردم

والا من سرچ کردم حرام و حلال بودن درآمد فارکس

این‌ اومد

این حساب باعث می شود، که تریدرها سرمایه گذاری حلالی انجام دهند و در پی آن سود کسب شده نیز عاری از هر گونه ربا و معاملات حرام  باشد. پس در یک کلام، معامله کردن در  فارکس از طریق حساب اسلامی،حرام   نیست و کاملا  حلال است

نه هنوز جرات نکردم

بهش بگو میخوای بهم بزنی سر کارش شاید شغلش و عوض کرد

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بهش بگو میخوای بهم بزنی سر کارش شاید شغلش و عوض کرد

جرات گفتن همینو ندارم زبونم قفل میشه

بعد یکساله مشغول فارکسه و داره اموزش می بینه(هنوز نوبت درامد نرسیده و درامدی نداره) بعید میدونم قبول کنه😔😔😔