2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

63 بازدید | 7 پست

دارم دیوونه میشم😔

یکی هست دوسش دارم اون نمیدونه اون ی نفر دیگه رو میخواد

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داری ک با اون بهم بزنه و بیاد طرف تو؟ صادقانه جواب بده....

اگه میشد خوب بود ولی عذاب وجدان میگیرم نمیتونم ببینم اون ناراحته با اون طرف

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اگه میشد خوب بود ولی عذاب وجدان میگیرم نمیتونم ببینم اون ناراحته با اون طرف

منظورم اینک الکی خودتو امیوار نکن‌‌‌.....تو دلت نگو وای اینا بهم بزنن و بیاد طرف من و.....یا بخوای خیال بافی کنی راجع بش....

تموم کن قضیه رو برای خودت متوجه ک میشی چی میگم.

شش سال پسر خالمو دوس داشتم میتونستم زود تر از اینا فراموشش کنم ولی همیشه تو دلم میگفتم من مث خودش یه کاره ای میشم ب موقعیت اجتماعی اون میرسم و....

فعلا هیچ کاره نشدم و اونم اصلا حتی ب اندازه یه الکترون بم علاقه ای نداره و همیشه ب خودم میگم آخه چرا اون روزایی ک من باید منشستم با تموووم جونم درس میخوندم وب فکر آیندم میبودم ب فکر این آدم بودم....

آیندتو برای آدمی ک نیس تباه نکن....

با خودت منطقی باش نمیگم ناراحت نباشی ولی این دفتر رو واس خودت ببند.

ازخدابخواه یابهت بدش  یا بهت یچیزی بده که انقدر غرق خوشبختی بشی که حتی بهش فکر نکنی دخترداییم یه ختمی تواین مورد انجامداد خداکاری کرد که مشخص شد اون دختره مناسبش نبوده و بعد چندماه اومد سراغ دخترداییم که شاخ دراورده یودچطور ممکنه حتی وقتی بهم گفت من باورم نمیشد فکرمیکردم خودش رفته سمت اون اما راست میگف اون بهش درخواست دوستی داده بود این جریان ۳سال پیشه الان دخترداییم۲هفته پیش گفت دوقلو حامله اس اماپریروز گفت یکیش پوچ بوده خداروشکراون یکی سالمه 

ازخدابخواه یابهت بدش  یا بهت یچیزی بده که انقدر غرق خوشبختی بشی که حتی بهش فکر نکنی دخترداییم ی ...

الهی خوشبخت باشن عزیزممم🌸🩷🥹

خیلی سخته ولی آدم اب میشه 😔