2777
2789
عنوان

نگرفتن عروسی

182 بازدید | 14 پست

من دوست نداشتم جشن بگیرم برای عروسیم ولی گفته بودم پولشو بهمون بدن خودمون هر کاری خواستیم باهاش بکنیم خانواده خودم موافقت کردن گفتن هر جوری که خودتون دوست دارید همون کار رو کنید ولی خانواده طرف مقابل مخالفن میگن حتما باید عروسی بگیریم چون پسر آخرمونه (پسرشون خودش دوست نداره عروسی بگیره‌ها ولی به خاطر خانوادش میگه خب حالا بگیریم) 

بعد از این جهتم دوست ندارم که یه عالمه مهمون قراره دعوت کنن که خب تهش ۳۰-۴۰ نفرشون برای من مهمن و از اومدنشون خوشحال میشم چرا باید یه مهمونی بگیرم یه سریا توش باشن که اصلا نه من برای اونا واقعا مهمم نه اونا برای من تهشم برن ایراد بگیرن ؟! خب پولشو برمیداریم یه کاری که دوست داریم انجام میدیم بیشتر کیف میده😁واقعا هم کم پولی نمیشه الان یه عروسی گرفتن 

با پول یه عروسی میشه یه کاری رو استارت زد یا یه چیزی بخرم برامون بمونه

طرف داماد جشن ساده هم نمیگیرن یه عالمه مهمون دارن اینجوری که خودشون میگن 

حالا با این اوصاف به نظرتون بازم هی بگم نه عروسی نمیخوام یا وا بدم بزارم بگیرن ؟! 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونام آرزو دارن و میخوان رفت و آمدشون با فامیل رو نتیجشو ببینن با شلوغی و تشریفات زیاد موافق نیستم اما شخصا بچه ی خودم باشه میدونم که نگیره موافقت نمیکنم . خودتم نظرتو تغییر بده حتما یه جشن خانوادگی داشته باشی حداقل عروس بشی😍

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
خب اونام آرزو دارن و میخوان رفت و آمدشون با فامیل رو نتیجشو ببینن با شلوغی و تشریفات زیاد موافق نیست ...

من خودم با جشن ساده و خانوادگی اوکیم ولی اونا اوکی نیستن 

میگن ما فامیل درجه یک خودمون زیاده اونا رو بخوایم بگیم خب همه رو میگیم 😂 وگرنه من از اول گفتم یا جشن ساده یا هیچی 😁 بعد چون بچه آخرشونم هست خیلی اصرار دارن 

منم میگفتم عروسی نمیخوام ولی از حرفم پشیمون شدم بنظرم عروسی ساده و دور از تجملات خیلی خوبه واست حسرت ...

نه مطمئنم پشیمون نمیشم 😂 آخه حیف نیست واسه یه شب انقدر پول خرج کنیم ؟! 🙄 من خودم با جشن ساده موافقم ولی اونا نه 

من خودم با جشن ساده و خانوادگی اوکیم ولی اونا اوکی نیستن  میگن ما فامیل درجه یک خودمون زیاده ا ...

خب گل من پیشنهادت چیه واسه اونا که واسه بچه آخریشون منتظرن نتیجه هزینه کردنا و رفت و آمداشونو ببینن ؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

عروسی بگیر ولی با جمعیت کم. 

برو آرایشگاه بعد برو آتلیه عکس هاتو بگیر. 

بعد بیان خونه با 30 نفر یک جشن بگیر تمام. 

حداکثر 50 نفر شام بدین. 

مهمترین چیز عروسیه. تعداد مهمان ها مهم نیست.. 

لباس عروس 

ارایشگاه و  آتلیه 

شام با تعداد کم

خودم عروسی رفته بودم. 50 نفر بودن. اینقدر خوش گذشت. 

نه مطمئنم پشیمون نمیشم 😂 آخه حیف نیست واسه یه شب انقدر پول خرج کنیم ؟! 🙄 من خودم با جشن ساده موافق ...

اصرار کن جشن ساده بگیرند.. 

لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه سر جاش باشه. مهمه. 

مهمان کم دعوت کنید. 

چرا مردم باید بیان بخورن و برن. 

مهمان های درجه اول را فقط دعوت کنید. 

تمام. 

سی چهل نفر شام. 

اون قدیم بود که تعداد زیاد بود.... عروسی دختر خالم چند سال پیش 700 نفر مهمان داشتند... تا یک مدت طولانی داشتند قسط میدادن!!! اشتباه محض 

بنظرم عروسی گرفتن خاسته ی هردختری هست بعدا پشیمون میشی

لزوما نه

من هم به اصرار خانواده خودم و همسرم عروسی گرفتم

ولی هنوزم میگم کار بیخودی بود

الان خیلی ساله ازدواج کردم شاید ۷سال بیشتره فیلم عروسی رو ندیدم کجاست

اگر برگردم عقب نهایت عروسی جمع و جور با فامیل درجه یک رو ترجیح میدم وگرنه که اصلا

لزوما نه من هم به اصرار خانواده خودم و همسرم عروسی گرفتم ولی هنوزم میگم کار بیخودی بود الان خیلی ...

شما خاصی همه مثل شما نیستن بیشتریا پشیمون شدن حداقل عروسی نگرفتن حتی کدچیک

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫