2777
2789
عنوان

خون در ادا

220 بازدید | 16 پست

سلام. من ازپریروز صبح سوزش ادرار داشتم و تکرر ادرار .هر سری که میرفتم دستشوی خیلی کم ادرار میکردم دیروز صبح آزمایش دادم گفت خون در ادرار دیده شده .به نظرتون چیه .خیلی میترسم .هر سری میرم دستشویی میترسم خون زیاد ببینم .همش هم احساس دارم مثانه پر هست ولی میرم دستشویی کم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم

عفونت ادراری شدید کردی 

با چند تا آمپول پنی سیلین خوب میشی 

منم مثل تو بودم 

حتما لباس زیر  مردانه بخر و بپوش تا خوب بشی چون لباس زیر مردانه به بدن نمیچسبه و باعث میشه عفونت نکنی 

هر کی لباس زیر  نپوشه عفونت می‌کنه 

من چند سال عفونت ادراری داشتم چند وقت که لباس زیر مردانه پوشیدم خوب شدم بعدش که خوب شدم لباس زیر زنانه پوشیدم

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

سلام من واسه روماتیسمم رفته بودم دکتر همیشه آزمایش ادرارم مینویسن

خیلی اتفاقی متوجه شدم عفونت ادراری دارم

قرص بهم داد گفت ۱۰روز بخور بعد آزمایش بده

گفت سونو هم انجام بده ولی من حوصلشو ندارم واقعا

دلی که رحمه زخمه💔
سلام ببخشید چطور آخه منم خیلی دچار این مشکل هستم متاهلم خسته شدم از بس رفتم دکتر ودارو خوردم

ببینید من تجربشو دارم سالها همین سوزش ک فنازوپیرین میدادن و انتی بیوتیک تزریقی ایمی پنم و.. خیلی اذیت کننده بود و چقدر تکرار میشد این حالت. ولی دوسال قبل رفتم پیش پزشک عمومی که اتفاقا مرد بود. گفت همیشه عفونت ادراری منشا باکتریایی و ... نیست.  تو نزدیکی احساس نمی کنید دچار خشکی واژن هستید؟ 

بعد سفکسیم ۱۰ روز هر ۱۲ ساعت یکبار داد، و پماد استروژن برا رفع خشکی واژن. باورم نمیشه الان دوساله یکبار هم این حالت رو نداشتم . کامل برطرف شد.