2777
2789
عنوان

وای انگل

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 36 پست
میگن باید دکتربرم ک

خوب حتما باید بری قرص میده دکتر

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از مال دنیا دست بکش برو دکتر من بودم الان سکته کرده بودم 

من دختدخونه ام بودم داشتم یادمه بجه بودم یبارم عقدبودم دفع شد امروز روز وحشتناکی بود چیزی گ ازمن افتاد وحشت گردم

رنگ ولایتhaircolorist

خوراکتون مشکل داره خودتو میخوایی خود درمانی کنی کاری ندارم ولی اون بچه رو باید ببری دکتر ببر آزمایش بده بعد دارو میده بهش مراقب خورد و خوراکش هم باش سرویس و حمام رو مرتب بشور شورت‌ و شلوارشو اول با اتوی داغ اتوکشی کن بعد تنش کن

زهد ریایی،جهل مقدس...
میگن باید دکتربرم ک

ببین دکتر میری قرص بهت میده دوروزه خوب میشین همه اعضا هن بلید بخورن البته ازمایش مدفوع هم باید بده قرصاشم جویدنیه انقد شیرینو خوشمزس که نگو😍😂

ببین دکتر میری قرص بهت میده دوروزه خوب میشین همه اعضا هن بلید بخورن البته ازمایش مدفوع هم باید بده ق ...

خداکنه پسرمونزاشتم بخابه نشسته ازبس اعصابم خرابه هی گرم ددمیاو

رنگ ولایتhaircolorist

عزیزم نترس اصلا 

بیماری که خیلی خوب به درمان جواب میده.

ولی دکتر برو. هزینه ازمایش هم خیلی بالا نیست. خودت احتمالا ازمایش مدفوع. پسر گلت هم ازمایش چسب اسکاچ . یه چسب هست ک ازمایشگاه بهت میده صبح قبل از شستشو ب حالت سجده اش کنی بچسبونی ب مقعد و برداری و تحویل ازما بدی. 

چون اگر کرمک باشه بیشتر اطراف مقعد در شب تخم گذاری داره. حتی اگر رویت شد هم خودت، همسر محترم و کوچولوت باید قرص جویدنی بخورید برطرف میشه زود