2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 50 پست
به خاطر قدت ناراحتی؟ چرا اخه؟ کاش رو قد حساسش نکنی آخه چون دخترم هست انقدرا مهم نیست خودم ۱۵۷ هستم ...

خودم که ازکوتاهیه قدم ناراحتم ولی خوب عمش قدش بلنده بهم میگه مامان کاش منم قدم قد عمه بشه دوست ندارم بچم کوتاه بمونه 

خودم که ازکوتاهیه قدم ناراحتم ولی خوب عمش قدش بلنده بهم میگه مامان کاش منم قدم قد عمه بشه دوست ندارم ...

شما که پیگیر دکترشی و تلاش میکنین و کاری ازین بیشترم ازتون بر نمیاد.

امیدوارم دلخواهش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن استخوانی ۹ سالگیش بردم ۸ سال نشون داد دکترگفت همه چیزش خوبه توسن بلوغ قدمیکشه ولی اخه الان تو۱۱ س ...

عزیزم باز ببر پیش متخصص غدد اطفال و سن استخوانی رو بررسی کنه چون وقتی عقب باشه یعنی هورمون رشد ترشح نمیشه ببر آزمایش 4مرحله ای هورمون رشد انجام بده ببین هورمون رشدش کم نیست ، دکتر درست حسابی ببر خود دکتر تمام این موارد رو بررسی میکنه

عزیزم باز ببر پیش متخصص غدد اطفال و سن استخوانی رو بررسی کنه چون وقتی عقب باشه یعنی هورمون رشد ترشح ...

آزمایش غدد کامل بردم ترسح هورمون رشدشم گفت خوبه ولی باز خودم توفکرم فوق تخصص غدد تهران ببرمش

آزمایش غدد کامل بردم ترسح هورمون رشدشم گفت خوبه ولی باز خودم توفکرم فوق تخصص غدد تهران ببرمش

آزمایش هورمون رشد که توی یک روز هر نیم ساعت خون میگیرن انجام دادین ؟ اگه انجام دادی پس جای نگرانی نیست حتما یهو قد می‌کشه 

آزمایش هورمون رشد که توی یک روز هر نیم ساعت خون میگیرن انجام دادین ؟ اگه انجام دادی پس جای نگرانی نی ...

نه اینطور نبود فقط یک بار نمونه گرفت ولی خوب توازمایشش هورمون رشد هم بود . عکس آزمایششو بزارم شما متوجه میشین؟ دکترش گفت همه چیزش خوبه فقط کمخونی داره

نه اینطور نبود فقط یک بار نمونه گرفت ولی خوب توازمایشش هورمون رشد هم بود . عکس آزمایششو بزارم شما مت ...

چون منم واسه بچه هام آزمایش هورمونی انجام دادم ولی آزمایش هورمون رشد جدا هستش و هنوز انجام ندادن ،عزیزم باز ببر دکتر غدد سن استخوانی رو بررسی کنه اگه عقب باشه حتما آزمایش ۴مرحله ای هورمون رشد رو انجام میده که متوجه بشن هورمون رشد ترشح میشه یا نه ؟ و اینکه علایم بلوغ نداره خوبه چون هرچی دیرتر به بلوغ برسه بیشتر قد می‌کشه 

سلام عزیزم ببخشید. عکس ازمایش دخترمو همین تاپیک گذاستم

سلام عزیزم

Growth Hormoneاین گزینه در آزمایش دخترت مربوط به اختلال در هورمون رشد هست که برای دختر شما نرمال 

ویتامین دی دخترت کمه که حتما دکتر قرص داده 

ازمایش تیرویید هم دادین ؟ 

احتمالا دخترت تو سن بلوغ یهو قد می‌کشه واسه اینکه خیالت راحت بشه زیر نظر دکتر باش دکتر هر ۶ماه یا هر ۳ماه همه چی رو بررسی میکنه

عزیزم گفتی دخترت کم‌خونی داره ، کم‌خونی و کمبود ویتامین دی هم تاثیر داره بر قد. دقت کن ببین دخترت سالی چند سانت قد می‌کشه ؟ معمولا دکتر اینو بررسی می‌کنه .

دکتر نگفته قدش تخمینی چندسانت میشه ؟.

وقتی سن استخوانی عقب باشه و دکتر بررسی کنه که هیچ مشکلی نیست پس شانس قد کشیدن هم داره سن استخوانی جلو باشه خوب نیست. سن استخوانی دختر من جلو‌ اتفاقا دکتر گفت بفرست ورزش که بلوغش زود شروع نشه دختر شما هم حتما بخاطر ورزش که بلوغش هنوز شروع نشده