2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

505 بازدید | 50 پست

دخترم ۱۰ سال ویک ماهشه هم کلاس والیبال میره هم شنا تغذیه نسبتا خوبی داره بدغذا هست ولی شیرو میوه ومغزیجات گوشت ومرغ وماهی کلا چیزایی که واسه رشد قد خوبه رو خوب میخوره

تمام آزمایشات وعکس موچ دست هم انجام داده همه چیز نرمال وهیچ کمبودی نداره

ولی نمیدونم بچم چرا اصلا قدش رشد نداره وبا اینکه تو۱۱ سال هست ازنظر ظاهری هیچ علائم بلوغی نداره 

قد همسرم ۱۸۰ خودم ۱۵۵ یعنی ممکنه بچم قدش به خودم کشیده باشه که رشد نداره وقراره مثل خودم کوتاه بمونه؟😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱سال برای بلوغ دیر نیست که 

اخه همکلاسیاشو میبینم بلااستثنا تمامشون سینه هاشون مشخصه کامل دراومده قداشون بلند شده حتی کسایی که کلاس اول ازدخترم کوتاه تربودن الان ازدخترم بلندترشدن ولی دخترمن نه علائم بلوغ داره نه قدش رشدمیکنه

چنده قدش اگر خیلی کوتاه باشه دارو میدن 

دختر منم برج هشت میشه یازده سالش 

ی کم تپله و ماشاالله قدش بلنده 

نگران بودم بردم چکاب کامل انجام داد 

چون ی کم رشد سینه داشت 

بهش رژیم غذایی داد 

با ورزش کنترل شده خداروشکر

بگو طناب بزنه بارفیکس خیلی خوبه

شنا و والیبال هم ک عالیه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اخه همکلاسیاشو میبینم بلااستثنا تمامشون سینه هاشون مشخصه کامل دراومده قداشون بلند شده حتی کسایی که ک ...

من خودم ۱۴سالگی علائم بلوغ رو داشتم 

سینه هاش هیچ رشدی نکرده؟

۱۱ سال نزدیکه بلوغه یه دفعه رشد میکنه الان قدش چنده؟.

۱۳۲. اتفاقا همسرم میگه ماژنتیکمونه یدفعه توسن بلوغ قدمیکشیم ولی من همش نگرانم نمیخوام قدش مثل خودم کوتاه بمونه یسره ازین دکتر به اون دکتر میبرمش