2777
2789

امشب بعد مدت هاااااااا داداشم شب ادراری داشت

حالا مدتدها منظورم سالیان سال نیست اما خیلی بهتر شده

خودش بیدار شد ترسید گفتم چیزی نیست اشکال نداره ی دوش از گردن ب پایین گرفت خودم کمکش کردم لباس پوشید حالا نمیخوابه

7 سالشه

میگم بخواب خودم بیدارت میکنم بری دستشویی

میگه ن دیگ خوابم پرید🤦🏻‍♀️

الان چیکارش کنم خستگی از چشاش میباره ها

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عزیزم چرا این بچه رو تو نگهداری و مراقبت میکنی؟ شرایط جوری هست که مجبوری؟

بچه پیشم خوابیده بود خب🥲

شهرو ک نمیتونم خبر کنم برا ی چیز ساده پیشم بود خودم کمکش کردم

فقط نمیدونم حالا الان میخواد تا کی نخوابه

بی قراره هی وول میخوره تو تخت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اسپری هست میزنن تو بینی منم‌بچه بود میزدم دیگه خوب شدم

برا چی برا شب ادراری؟!! 

از استرسه

فقط الان بی قراره

بچه پیشم خوابیده بود خب🥲 شهرو ک نمیتونم خبر کنم برا ی چیز ساده پیشم بود خودم کمکش کردم فقط نمیدون ...

من نمیدونم شرایط زندگیتون چطوریه ولی این مراقبت ها رو پدر و مادر باید انجام بدن. برای من جای تعجب داره که شما هر چند شب یک بار تاپیک راجع به برادرت میزنی و بیش از حد مسئولیتش رو دوش شما هست. البته موضوع خاصی نیست فقط برام سوال شد که آیا مجبور هستی که از برادرت مراقبت کنی یا اینکه خودت دوست داری

من نمیدونم شرایط زندگیتون چطوریه ولی این مراقبت ها رو پدر و مادر باید انجام بدن. برای من جای تعجب دا ...

مامانم طلاق گرفته

اره برا همون‌ دکتر میگفت هرچی ابدار میخوای بخور اسپری زدی دیگه نخور و من خوب شدم 

عه واقعا؟

چ قطره ای اسمشو میدونی؟

اگه برا بچه کوچیک جواب میده بخرم براش

فقط ضرر نداشته باشه چون این چیزارو دکتر معمولا تجویز میکنه ممکنه محدودیت سنی داششته باشن یا ب یکی نسازه کلا 

مامانم طلاق گرفته

عزیزم متاسفم. پس درست حدس زدم شما در واقع یه خواهر خیلی مسئولیت پذیر هستی که برای برادرت مادری میکنی. موفق باشی عزیزم خدا قوت.

در رابطه با شب ادراری نگران نباش چیز خاصی نیست. اگر از قبل مشکلی نداشته، الآن هم موقتی هست

عزیزم متاسفم. پس درست حدس زدم شما در واقع یه خواهر خیلی مسئولیت پذیر هستی که برای برادرت مادری میکنی ...

شب ادراریش از استرسه من موضوعم بی قراریشه ک نمیخوابه بعدش

مرسی عزیزم

شب ادراریش از استرسه من موضوعم بی قراریشه ک نمیخوابه بعدش مرسی عزیزم

شاید نگرانه که دوباره دستشوییش بگیره و جاشو خیس کنه. براش زیرانداز مخصوص بیمار از داروخانه بگیر و بنداز زیر ملحفه ی تختش. به خودش نشون بده و بگو نگران نباشه اگر ناخودآگاه ادرار کنه هم اتفاقی نمیفته و همش جذب اون پد میشه. صرفا باید بهش آرامش بدی و آگاهش کنی که هیچ اتفاق بد و غیر قابل جبرانی قرار نیست بیفته و با یه زیرانداز ساده میتونه با خیال راحت بخوابه

شاید نگرانه که دوباره دستشوییش بگیره و جاشو خیس کنه. براش زیرانداز مخصوص بیمار از داروخانه بگیر و بن ...

ی سری چیزا هستم برا دوران پریودی استفاده میکنن ی سریا، همون حالت زیرانداز 

اما مم اصلا این چیزارو نمیزارم براش 

اونقدر نیست هیچوقت ک تخت کامل کثیف بشه اما میشوریم بالاخره کلا ضد آبه راحتم هست میدم بشورن

کنار هم میخوابیم رو تخت من

اما الان رو تخت بابامیم

ک دو نفرس

اون بدبختم همیشه رو مبل میخوابه🙂😂

ی سری چیزا هستم برا دوران پریودی استفاده میکنن ی سریا، همون حالت زیرانداز  اما مم اصلا این چیز ...

عزیزم این که گفتم اصلا بخاطر پس دادن یا ندادن نیست. در واقع یه آرامش روحی براش ایجاد میکنه که استرس ازش دور بشه

عزیزم این که گفتم اصلا بخاطر پس دادن یا ندادن نیست. در واقع یه آرامش روحی براش ایجاد میکنه که استرس ...

ن پوشک کردنم خیلیا میگفتن، 

اما اینا درست نیستن عادت میکنه

میدونه چیزی نیست تاحالا هزار دفعه اتفاق افتاده کسی چیزی بهش نگفته 

من ک همیشه میگم ب کسی نمیگم

یعنی الان فکر میکنه بابام نمیدونه 

اینجوری بهتره آروم تره

اما مثلا پوشکش کنم یازیرانداز بزارم دیگ کلا عادت میکنه تلاش نمیکنه میگه این هست دیگ...