2777
2789
با اقساط چقدره؟  البته ما برای سه ماهش و پرسیدیم

دقیق نپرسیدم فک کنم حدودا ماهی ۴ونیم میلیون میشه همین که ۵ساله میده خیلی خوبه دو سه ماه پیش ما طرح شایان باز کردیم بانک ملت به هوای اینکه ۴ساله بده به ما آخرش به زور دو ساله گرفتیم الان ۹ونیم قسطش هست یه وام ۱۸۰ تومانی گرفتیم عوض دو تا وام۲۰۰ تومانی داریم قسط میدیم خدا لعنتشون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقامیفهمم چی میگی منم پدرم کمک زیادی بهمون کرد ولی مادرشوهرم... حتی قولی هم ک قبلش داده بودیادش ر ...

اگه کارمندین و مشهد هستین یه گروه معرفی کنم واسه خرید و فروش چامه شاید به کارتون بیاد 

اگه کارمندین و مشهد هستین یه گروه معرفی کنم واسه خرید و فروش چامه شاید به کارتون بیاد 

نه کارمندم نه مشهد متاسفانه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

امتیاز بانک رسالت به صورت قانونی خرید و فروش میشه ولی قسطش خیلی سنگینه این مبلغی که میخای چون زیاده ...

عزیزم میشه راهنمایی کنی

من حساب ندارم

خیلی ضروریه۵۰ تومن میخام

مثلا تو یه وام ۱۰۰ میلیونی دو ساله میخای بخری هر میلیونی ۱۵۰هزارتومان هست در هر سال .یعنی ۱۰۰*2*150

میشه ۳۰ میلیون تومان البته فک کنم میلیونی ۱۷۰ شده باشه که میشه ۳۴ میلیون تومان یعنی تو ۱۰۰ میلیون وام میگیری ۳۴ میلیون به فروشنده میدی حدود دو سه میلیون هم سود وام هست حدودا ۶۰ میلیون خالص دستتو میگیره

میشه ۳۰ میلیون تومان البته فک کنم میلیونی ۱۷۰ شده باشه که میشه ۳۴ میلیون تومان یعنی تو ۱۰۰ میلیون وا ...

حدودا ماهی ۴ میلیون قسط میدی در کل ۱۰۴ تومان باید پرداخت کنی ولی خالص ۶۰ الی ۶۵ دستت رو میگیره 

عزیزم میشه راهنمایی کنی من حساب ندارم خیلی ضروریه۵۰ تومن میخام

توضیح دادم تو پست های بعدی یا قبلی .باید بری بخری امتیازش رو اگه حوصله داری و وقتش رو داری و ضامنش رو داری برو وام فرزند آوری بخر