2777
2789
عنوان

کمک دخترم چی شده؟؟؟

222 بازدید | 13 پست

با دخترم رفتم خرید اون یک سالشه موقع برگشت از کالسکه نزدیک بود بیوفته خدارو شکر گرفتمش و هیچ آسیب جسمی ندید اما تا یک ساعت از ترس گریه میکرد و دل دل میزد . اما بعدش متوجه شدم پاش رو زمین نمیزاره . قشنگ چهار دست و پا می‌ره ولی تا وایمیسته شروع می‌کنه به گریه انگار که درد داره . چیکار کنم ؟ ببرمش دکترً‍؟؟ مامانم میگه شاید رگ هولشه😭 کلی نگرانم چون همسرم مسافرته و خبر نداره😰 بگین تا حالا براتون پیش اومده؟؟

بوه به این سن که الکی گریه نمیکنه ببرش دکتر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر سریع

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه 1 ساله بسیار ضعیفه و هنوز بدنش اون قوای بزرگسال هارو نداره و ممکنه با کوچیک ترین ضربه اذیت بشه بچه ولی برای راحتی بچه و آرامش خیال خودت باید به دکتر مراجعه کنی

انرژیتو مثبت کن انشالله چیزی نیس تو باید ازین ب بعد مشکلات سخت تری رو برا بچه ت حل کنی قوی باش

ممنونم از انرژی مثبت خودم اولش نگران نبودم زیاد . اما مامانم از وقتی این اتفاق افتاده نگرانه و کلی بغض و گریه چون واقعا خیلی خیلی دوسش داره و میگه کاش نمیومدم خونتون . چون واسه اینکه مامانم میاد رفتم خرید.

پسرم تقریبا دو سالش بود همینطور شد.. یه شب الکی الکی دیگه راه نرفت.. چند بار دکتر بردیم.. میگفت چیزی نیست ترسیده احتمالا...حتی نصف شب خواب آلود هم پاشو زمین نمیذاشت.. دیگه داشتیم دور از جون میرفتیم سراغ آزمایش خاص که یه نصفه شبی که مشغول نماز بودم به لطف خدا دوید اومد کنارم وایساد نماز... همسرم رو بیدار کردم و باهم از ذوق گریه میکردیم... بچه ات فقط ترسیده

پسرم تقریبا دو سالش بود همینطور شد.. یه شب الکی الکی دیگه راه نرفت.. چند بار دکتر بردیم.. میگفت چیزی ...

حاضرم جونمو براش بدم . خدا کنه  صبح که بلند شد مثل همیشه شیطونی کنه و از مبل و میز بالا بره.🤲😞