2777
2789

فقط خودم ‌و خدا میدونیم ۹ ماهه چقد گریه کردم چقد قرآن خوندم چقد ختم گرفتم ...چقد آرامبخش خوردم تا بخوابم....با اینکه دختر  زیبایی هستم چقد  نجیب بودم وچقد چشم پاک  هستم ۹۰سالم هم بشه تا عشقم بر نگرده  به هیچچچ ‌کس فکر نمی‌کنم ۰۰۰۰کاش خدا واسه منم مثل ذلیخا معجزه کنه 🥺😭💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا خودت رو اذیت میکنی باور کن اگه به صلاحت باشه میشه هیچ چیزی رو زوری از خدا نخواه چون بعدا ...

باشه به زور نمیخوام هر چی خدا بخواد....ولی من تا قیامت دوسش دارم ....

فکر نکنی آدم بدی هستم .تجربه ای ازعشق ندارم

اما شما میگی کلی ختم برداشتی و مطمئنا خدارو دوس داری و بهش اعتماد داری 

اگر بهش اعتماد داری حتما چیزی هست که اون میدونه اما تو نمیدونی .شاید واست یه امتحانه .شایدم این عشق واست خوب نیست و بعدها واست پشیمونی بیاره .میتونی حالا که خدارو دوست داریو بهش اعتماد داری در کنار تلاشت برای اینکه زندگیت و حال دلت خوب باشه صبر کنی و ببینی چی پیش میاد.

امیدوارم خدا واست بهترینارو رقم بزنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین من خودمم توی حد شرایط تو بودم ولی گفتم خوب شد نشد  انشالله برای تو حتما وقتش نیس ولی انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فکر نکنی آدم بدی هستم .تجربه ای ازعشق ندارم اما شما میگی کلی ختم برداشتی و مطمئنا خدارو دوس داری و ...

آره عزیزم میدونم شاید خدا نخواد ولی دل من تا لحظه مرگ اونو میخواد....هر جا هست خوشبخت باشه الهی...قربون نوشته های قشنگت مرسی ۰❤️

مرسی قشنگم‌۰۰۰۰💗

از تو پیامات هم مشخصه با تموم وجود دوستش داری... نماز امام زمان بخون و به امام زمان متوسل شو ازشون بخواه برات دعا کنن. امام زمان توسل از ته دل هیچ بنده ایی رو بی جواب نمیذاره مگر اینکه واقعا به صلاح نباشه یا زمانش نباشه. چله دعای توسل واقعا حاجت میده. چله سوره طه هم برای ازدواج خیلی خوبه. شما به نیت رسیدن به عشقت بخون

.