2777
2789
عنوان

دوست ع.وضی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 53 پست
ادمی نیستم بگم خوشگلم🙂💔که بخوان حسادت کنن نمیفهمم دردشون چیه البته از کلاس اول همه با من لج بودن ح ...

حساعت همیشه از خوشگلی نیست عزیزم پیشرفت ادما انگیزه شاد بودن اجتماعی بودن و خیلی چیزای دیگه باعث حسادت میشه

حساعت همیشه از خوشگلی نیست عزیزم پیشرفت ادما انگیزه شاد بودن اجتماعی بودن و خیلی چیزای دیگه باعث حسا ...

از اینورم تو رو در رو درونگرام پیشرفتی نداشتم اون سال به خاطر طرح زیاد:)نمیفهممشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه فقط از هر رشته یه کلاسه ولی آخه چطور دفاع کنم که نبینه عصبی شدم

عزیزم میدونم سخته ولی ارامشت رو حفظ کن و با خونسردی از خودت دفاع کن ، اگر نشون بدی عصبانی شدی نقطه ضعف میدی دست بقیه که بتونن با کاراشون باز عصبیت کنن . حرفت رو بزن ولی موقع حرف زدن حرص نخور .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

با لبخند ریلکسی حرص بدم؟

اره لبخند بزن بزار فکر کنن خونسردی ، ولی خندت مصنوعی نباشه چون متوجه میشن خودت داری حرص میخوری .

یا علی (ع) ❤️