2789

نه بزار از اردیبهشت شروع کن   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهرم من که امسال کنکور دادم دارم بت میگم توی مدرسه ها خیلی پیشرفت شایانی نمیتونی بکنی 

خیلی هنر کنی همون مدرسه و پیش ببری و یکم کنکوری بخونی

چون نهایی ها هم هستش و تاثیر داره از همین الان بهت میگم روی امتحان هوایی که معلمای مدرسه میگیرن حساس باش و سعی کن دقیق و واسه نهایی خوندن و یاد بگیری 

ما که امسال موش آزمایشگاهی بودیم و حتی نمیدونستیم چه نهایی قرارع بدیم ولی شما دیگه مدل نهایی دستتون اومده و آخر سال جای هیچ بهونه ای نیست

هر کاری کردی 

هر گلی به سر خودت زدی همین امسال تابستون زدی 

والسلام

شروع کن از فردا ...

فکر کنم پشت کنکوری بودی ،اگه خسته نیستی و قدرتشو داری ،قشنگ شروع کن .اگه خسته ای کم بخون ولی بازم بخون ،کنارش یه کم حال و هواتو عوض کن (حالا با بیرون زفتن یا انجام کارای مورد علاقه ات تا انرژیت برگرده 

نه بزار از اردیبهشت شروع کن    

😂😂

نه اخه من امسال کنکور دادم بدم دادم گفتم وایسم بعد اعلام رتبه ها ولی نه دیگه از همین فردا میرم کتابخونه 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
شروع کن از فردا ... فکر کنم پشت کنکوری بودی ،اگه خسته نیستی و قدرتشو داری ،قشنگ شروع کن .اگه خسته ا ...

درسته پشت کنکوریم 

مرسی عزیزم❤️

درسته

خواهرم من که امسال کنکور دادم دارم بت میگم توی مدرسه ها خیلی پیشرفت شایانی نمیتونی بکنی  خیلی ...

درسته

ولی من پشت کنکورم عزیزم

😂😂 نه اخه من امسال کنکور دادم بدم دادم گفتم وایسم بعد اعلام رتبه ها ولی نه دیگه از همین فردا ...

چه رشته ای هستی؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تجربی 

حالا بخون ولی نتایج اومد حتما انتخاب رشته کن شاید یه چیزی از توش دراومد 😁