2777
2789
عنوان

اگه پسری بیاد خواستگاریتون اما

655 بازدید | 22 پست

پسری که خودش شمارو پسندیده 

و با هم تا حدی اوکی شدین تو یه ماه و خورده ای 

اگه بیان مراسم خواستگاری رسمی و مثلا خونوادش مهریه ای که شما میگید و خونوادتون میگن و قبول نکنن(خیلی زیاد هم نباشه اما از مهر قانونی بیشتر باشه )

توقع شما از اون پسرع چیه؟اینکه راحت بره ؟یا به خونوادش بگه حرف خونواده عروس و قبول میکنه؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

دیگ شماام کنار بیایید

اونم نباید راحت بره باید شمارو راضی کنه حالا ۲ تا اینور اونور

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

حالا مهر و کی داده کی گرفته 

تو ایران همون قانونی شم نمیدن 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه بالا رو شان عروس نمیدونم. برا همین بنظرم بره بهتره

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
حالا مهر و کی داده کی گرفته  تو ایران همون قانونی شم نمیدن

خب دیگه اگه قرار بر اینه خونواده دوماد هم باید همچین فکری کنن

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اول به فکر حقوقم میفتم به جای مهریه حق طلاق، خروج از کشور و ..‌.

حق طلاق و که اصلا نمیدن 

بلاخره دوتا خانواده باید با هم کنار بیان ...

توقع ندارم همش پسر بخواد فداکاری کنه برام 

با خانوادش صحبت کنه اگه قبول نکردن  من با خانوادم صحبت کنم که همون حد قانونی زده بشه .

اگه واقعا از پسره مطمئنم و بهش بی میل نیستم االبته 

نمیدونم چرا همیشه توقع داریم پسره کوتاه بیاد خو یه بارم دخترخانوم کوتاه بیاد چی میشه مگه حالا چندتا ...

دخترراختیارش دست پدرشه ولی پسر خودش میتونه قبول کنه مگه بچه ننه باشه 

پس بگو نه

اخه هیچکس نمی‌ده حق طلاق و 

خب كم كن حق طلاق و خروج از كشور بگير جاش خيلى بهتره

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕