2777
2789

من نمیتونم گفتن خیلی سخته شرایطش .الان شماره یکیو بم دادن نائب بشه برام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سختیش فقط مراقبه ای هستش که دازه 

وگرنه اعمالش انچنان سخت نیست نائب هم بگیری باید خودت رعایت کنی مگه اینکه نایبت به نیابت نخونده بلکه برات بخونه که اگه گناه کنی چله باطل نشه این اطلاع من بود درموردش چون من وقتی بچم مریض بود دکترا جواب کرده بودن گفتن ما نمیتونیم عمل کنیم وریسک بالای ۹۰ داره من اون موقع تنهاامیدم به این چله بود ولی شرایط انجام نداشتم یه خانوم مستجاب الدعوه میشناخت مادرم سپردم به اون برام بخونه گفتم حالم خوب نیست نمیتونم رعایت کنم گفت من برات میخونم بجه تو عین بچه خودم من خودم دوست دارم براش بخونم وکلی دعاخیرکرد طریقه انجامش این مدلیه

اول لعن وسلام زیارت عاشورا میگی ازاونجا که نوشته اللهم العن اول ظالم .....تااونجا که میگه السلام علی الحسین ... تااین جا زو یبار میگی 

بعدش ۱۰۰تاالله اکبرمیگی 

شروع میکنی زیارت عاشورا خوندن

به همین لعن وسلامی که اول گفتم وقتی رسیدی لعن وسلام نمیگی بلند میشی ۲رکعت نماز هدیه امام حسین میکنی مثل نماز صبح میخونی بعدش باز ۱۰۰تاالله اکبرمیگی

بعدش از اول شرو میکنی زیارت عاشورا رو بخونی این بار به لعن وسلام که رسیدی ۱۰۰بار میگی تااخر زیارت عاشورا میخونی تموم که شد دوباره ۲رکعت نماز برا امام حسین وبعدحاجت میگی

بهتره روز چهاشنبه شروع بشه هیچکس بجز خانواده خبرنداشته باشن هرروز صدقه برا سلامتی امام زمان نیت اصلیت ظهور باشه وبعدش نیت خودت اگه خودت مییگری اصلا نباید گناه کنی قضاشدن یه نماز یا یه دورغ یاشنیدین غیبت یا حجاب نداشتن درست گوش دادن موسیقی حتی تو تلویزیون باطل میکنه خیلی باید حواست جمع باشه ایشالاحاجت بگیری

عزیزم سختیش فقط مراقبه ای هستش که دازه  وگرنه اعمالش انچنان سخت نیست نائب هم بگیری باید خودت ر ...

اون دوتا نماز دو رکعتی رو اینجوری نیت میکنم دو رکعت نماز زیارت هدیه میکنم امام‌حسین‌ قربه الی الله درسته؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز