2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واقعا گفتن عمل راهی نداره.ی مدت ورزش های پیلیامز انجام بده در حد دو سه ماه مثلا اگر بهتر نشی واقعا باید عمل کنی 

چون این درد تمومی نداره کم و زیاد میشه.ولی خوب نمیشی عمل کنی راحت میشی

همتای مامانم بودم❤

اگر واقعا گفتن عمل راهی نداره.ی مدت ورزش های پیلیامز انجام بده در حد دو سه ماه مثلا اگر بهتر نشی واق ...

عملشم شانسی هس رو اکثریت جواب نمیده بعد از یک سال یا دو سال باز همونجوری میشن

هیدروتراپی. ورزش.فیزیوتراپی. پیاده روی تو استخر... پماد فلفل ... خیلی ارومت میکنه و کمکم بهبود... بس ...

استخر ک میرم بد تر میشم دکترم گفته ورزش و فیزوتراپی نرو فعلا

30سالمم هس

مشکلت چیه؟پاره شده دیسکت؟اطرافیان من چند نفر عمل کردن خوبن

اره خود ب خود پاره شده بدون هیچ کاری کنم،خواب بودم بیدار شدم دیدم کمر درد دارم دیگه تا دو هقته دیدم پاهامم درد میکنه رفتم ام ارا ای گفتش پاره گی دیسک داری

اره خود ب خود پاره شده بدون هیچ کاری کنم،خواب بودم بیدار شدم دیدم کمر درد دارم دیگه تا دو هقته دیدم ...

عمل کن جدی شوهر من عمل کرده خیلی هم تحقیق کردیم عمل سختی نیست  دکتر خوب پیدا کن

الان سه ماهه عمل کرده دردش قطع شده چند نفر دیگه هم میشناسم عمل کردن حتی یکیش کشاورزی میکنه 

ولی عمل حساسی هست ی نفرم میشناسم دکترش خوب نبوده خوب که نشده هیچی پای چپش هم شل شده کلا

مهم اینه دکترت خبره باشه

وگرنه شوهر من چند ماه انواع اقسام کارها رو کرد خوب نشد چون راهی نداره مایع دیسک میریزه رو نخاع درد همیشگیه کم و زیاد میشه اما قطع نمیشه

همتای مامانم بودم❤