گلدخترتنها۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 48 عنوان لگن درد دارم 245 بازدید | 13 پست بچه ها سلام من دو روزه درد پا از ناحیه لگن ب پایین دارم انگار وزنه بهم وصل شده از سنگینیکسی تجربه داره؟میتونه کمکم کنه؟ 1402/05/25 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 کار سنگین کردی؟ یا بد ورزش کردی؟من ورزش کردم سیاتیکمه از سمته راست داخل باسن میزنه پای راستم دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
طنازم۷۲ عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1280 کار سنگین کردی؟ یا بد ورزش کردی؟ من ورزش کردم سیاتیکمه از سمته راست داخل باسن میزنه پای راستم منم زیر دلم و باسن دردگرفته دوسه روزه همش میگم نکنه عفونت لگن گرفتم
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 منم زیر دلم و باسن دردگرفته دوسه روزه همش میگم نکنه عفونت لگن گرفتم عفونت نیست، شاید کیست تخمدان داری دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
طنازم۷۲ عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1280 عفونت نیست، شاید کیست تخمدان داری پلی کیستیک هستم باید مجدد برم سونو
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 منم زیر دلم و باسن دردگرفته دوسه روزه همش میگم نکنه عفونت لگن گرفتم البته من سمت چپم به شدت درد میکنه سمت تخمدانبعد از سونوگرافی و ازمایش .. دکتر گفت چیزی نیست ، عصبیه. دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
گلدخترتنها۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 48 کار سنگین کردی؟ یا بد ورزش کردی؟ من ورزش کردم سیاتیکمه از سمته راست داخل باسن میزنه پای راستم ورزش نه، ولی پیاده روی داشتم و یه سری فعالیتها کردم.ولی نمیدونم چقدر سنگینم از ناحیه پا.شما دارو مصرف کردی عزیزم؟
طنازم۷۲ عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1280 البته من سمت چپم به شدت درد میکنه سمت تخمدان بعد از سونوگرافی و ازمایش .. دکتر گفت چیزی نیست ، عصبی ... آزمانش چی انجام دادین؟
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 ورزش نه، ولی پیاده روی داشتم و یه سری فعالیتها کردم. ولی نمیدونم چقدر سنگینم از ناحیه پا. شما دارو ... پماد مینرال آیس میزنم.خیلی رعایت میگنم ، زمین نمیشبنم .... چون فشار میاد . البتع چون سابقه دارم. تجربه دارم.قرصش هم ناپروکسن ۵۰۰، هست. ولی مت اصلا قرص نمیخورم دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.