2777
2789
خیلی موافقم با حرفات من مشکل کم ازمون زدن بود🤦‍♀️ یعنی هنر ازمون زدن رو نداشتم باید رو این کار ک ...

نه عزیزم من کلا دانشجو بودم و از درسای کنکور دور بودم

برای همین طول کشید یاد بگیرم چطور باید بخونم و اینا

🙂

خیلی موافقم با حرفات من مشکل کم ازمون زدن بود🤦‍♀️ یعنی هنر ازمون زدن رو نداشتم باید رو این کار ک ...

خیلی رتبه ات خوبه ، بمونی میشی زیر ۵۰۰ 

ولی باید درست بخونی 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا حالت خوب نیس؟🥲

حالا بذار به خیر بگذره میام براتون تعریف میکنم 

فقط برام دعا کنید ❤️

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
نه عزیزم من کلا دانشجو بودم و از درسای کنکور دور بودم برای همین طول کشید یاد بگیرم چطور باید بخونم ...

واقعاا؟چه رشته ای میخوندی 

چقد از موفقیتت خوشحال شدم😍🫂

امسالم ک برای کنکور میخوندی دانشگاه میرفتی؟

امیدوارم همه چی به بهترین حالت ممکن پیش بره واست😍

مرسی عزیز دلم ❤️😘 

خودت خوبی ؟ چه خبرا

واقعاا؟چه رشته ای میخوندی  چقد از موفقیتت خوشحال شدم😍🫂 امسالم ک برای کنکور میخوندی دانشگاه ...

اینجا بگم دیگه قطعا شناخته میشم😂

یکی از پیراهای خیلی سطح پایین واقعا دوسش نداشتم

مرسی عزیزم منم از موفقیتت خوشحال میشم

🙂

خیلی رتبه ات خوبه ، بمونی میشی زیر ۵۰۰  ولی باید درست بخونی

الا اشکالامو فهمیدم ولی روحیه اینکه از فردا پس فردا بخوام شروع کنم رو ندارم فک میکنم یکم وارد اجتماع و دانشگاه شم یکم حالو هوام عوض شه بعد شروع کنم الا بخوام باز پشت بمونم فک کنم دیگ افسرده شم😂

حدود ۴ هزارو خرده ای اینا

میتونی تهران ، دانشگاه ایران پرستاری بخونی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز