2777
2789
آره یادته تو عروسی چه آبرو ریزی کرد؟ داشت از حسادت میترکید

وایی ارههه خوب شد جمعش کردیم وگرنه واویلا میشد

دیدی لباسشووو😐سفید و پف پفی😐اولش همه فکر کردن عروسه😐

اصلا این هیچییی

دس گلشو کجای دلم بذارم😐🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی ارههه خوب شد جمعش کردیم وگرنه واویلا میشد دیدی لباسشووو😐سفید و پف پفی😐اولش همه فکر کردن عروس ...

لنتیییی کوتاه بیا الان به جرم مصرف مواد مخدر صنعتی میگیرنمون.تو رو بدجور گرفته هاااااا.ساقی حلال خور به مال تو میگن هرچند اونم تورو گردن نمیگیره

😂😂😂😂 اینجا همه اورجینالنووو😂😂پارتی کناش همه اینجانوووو😂😂😂

دیوونه 😂.

ولی نیومده بهت یه چیزی رو گوشزد کنم،اینکه با همدانی جماعت زیاد قاطی نشو،انشالله بیای خودت متوجه میشی.

دیوونه 😂. ولی نیومده بهت یه چیزی رو گوشزد کنم،اینکه با همدانی جماعت زیاد قاطی نشو،انشالله بیای خود ...

من اینقدر درون‌گرااام الا داشتم ب داداشم میگفتم اونجا رفیق پیدا میکنم🤔😂🤦‍♀️

چرا ؟

یکم از همدان میگی ک کلا چجور جاییه ادماش چطورن راحتن یا سخت گیر کلا چجور جاییه؟

همدان که خودش شهر خیلی خوب و خوش آب و هواییه،فقط سرمای زمستونش قطعاً سورپرایزت می‌کنه چون سرمای استخوان سوز داره اینجا.

جاهای تفریحی هم تقریبا داره و اوکیه.

دانشگاه علوم پزشکی و بوعلیش هم که دیگه نیاز به توضیح نیست و لول بالاست و رنک دو هست .

بخاطر دانشگاه خوبش،از لحاظ تحصیلی مهاجر پذیره و این بد نیست چون لااقل کمتر همدانی میبینی قاطیشون😂😂😂😂

همدان که خودش شهر خیلی خوب و خوش آب و هواییه،فقط سرمای زمستونش قطعاً سورپرایزت می‌کنه چون سرمای استخ ...

عهههه پس باید لباس زمستونی گرم بیارم😂😍

چقد دلت پره از همدانیا😂🤦‍♀️

من اینقدر درون‌گرااام الا داشتم ب داداشم میگفتم اونجا رفیق پیدا میکنم🤔😂🤦‍♀️ چرا ؟

بیا من هستم باهم رفیق پیدا میکنیم،من نرمالم نه درونگرا و نه برونگرا اما تو دوست یابی انقدر محتاطم که اصولاً ترجیح میدم آشنا نشم.

چون بخاطر اقلیمشون مردمای خونسردی هستن،یعنی بجوش و مهمون نواز و خونگرم و ...اینا نیستن‌.

عهههه پس باید لباس زمستونی گرم بیارم😂😍 چقد دلت پره از همدانیا😂🤦‍♀️

خیلییییی،چون دیدم که میگم.

من خودم ابدا نمیگم همدانیم،میگم همدان زندگی میکنم اما اصالتم ملایریه و خیلی فرقشونه.

ما لریم و اینجا ترک.منم زیاد با ترکا نمیسازم

همدان که خودش شهر خیلی خوب و خوش آب و هواییه،فقط سرمای زمستونش قطعاً سورپرایزت می‌کنه چون سرمای استخ ...

ببین مثلا یکی از داداشای من رشت بزرگ شده بعد خب راحتن دیگه حتی طرز فکرش 

ولی مثلا شیراز بعضی جاهاش زیاد راحت نیسن محل ما اوکیه ولی بقیه جاها ن حتی طرز فکرشون 

نمیتونم کامل بگم نی نی یار میاد😂

همدان چجوریه تو این موضوع؟