2777
2789
حالا مثلا لول اینا چیه ؟؟   قول میدم یه لیسانس گرفتن ، مغاازه نمایشگاه زدن 😏  لوِل ادما ...

اره تحصیلات دارن

یکیشون اصلا ایران درس نخونده 

ولی خب اتفاقا در نهایت گیرشونم میاد چیزی که میخوان

چون معتقدن خیلی پولدارن باید با هم سطحشون ازدواج کنن

من خودم قبول ندارم ولی

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
حالا مثلا لول اینا چیه ؟؟   قول میدم یه لیسانس گرفتن ، مغاازه نمایشگاه زدن 😏  لوِل ادما ...

یکی از دوستای مام کلا تو همین فاز بود ک با هم لول خودمو این داستان با ی نفرم اوکی شده بود ک هم لولش نبود دختره حرف ازدواجو کشید اینم هی طفره میرف ک اخرش سر همین کات کردن الا دوساله سینگل و ناراحته ک چرا دختره رو از دست داد😐🤦‍♀️

اتفاقا الا رو ب روم نشسته داداشم داره اهنگ تورو دیدم انگار دلم لرزید میخونه اینم ی جوری رفته تو فاز اماده گریس😐🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تحصیلات دارن یکیشون اصلا ایران درس نخونده  ولی خب اتفاقا در نهایت گیرشونم میاد چیزی که می ...

یه دوست دارم دندون پزشک همدانه

نزدیک ۳۰ سالشه ! 

این ۲۵سالش بود براش خواستگار اومد ، پسره از اون مولتی میلیاردر های تبریز بود 

اومد سرو وضع خونه اینا رو دید ، گذاشت رفت ! 

الان دوستم بنز زیر پاشه ، لامبور هم داره میخره 

کلی جاها هم سرمایع گذاری کرده و... 

چند ماه پیش پسره رفت دوباره خواستگاریش ، اینم گفت اشکال نداره با خانواده بیاید 

اقا جلو فک و فامیل پسره ، خردش کرد 😂😂 

برگشت گفت تو در حد من نیستی ! من دکتر دندون پزشکم ، تو لیسانس داری و.... 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یکی از دوستای مام کلا تو همین فاز بود ک با هم لول خودمو این داستان با ی نفرم اوکی شده بود ک هم لولش ...

حقشه ، بی معرفت😏🙄

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اره من از اینا خیلییی دیدم دقیقا تهشم میرسن😒😂

ببین ی سریاشون از نظر من حق دارن

بازم میگم ، همه نه ، ی سریا

خب ببین طرف انقدر درس خونده ، انقدر کار کرده و پول دراورده ، چرا باید راحت در اختیار کسی بزاره که نه تحصیلات درستی داره ، نه کار کرده برای ایندش ، نه حتی تلاشی میکنه برای خودش 

خب این ادم چرا باید راحت بره تو ی زندگی لوکس و پول زحمت یکی دیگه رو بخوره؟

خب باید طرف یچیزی توی تو ببینه که بفهمه برای خودت و زندگیت ارزش قائلی ، پس ادم مناسبی هستی

البته میگم این عقیده منه

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
یه دوست دارم دندون پزشک همدانه نزدیک ۳۰ سالشه !  این ۲۵سالش بود براش خواستگار اومد ، پسره از ...

دوستم میگفت ، مامانش ۵ سال پیش اومد ، خواستگاریم 

همش تو جلسه خواستگاری تحقیرمون کرد 

همش میگفت با هم سطح خودتون ازدواج کنید و... 

میگفت گریه مامانمو دراوردن😑😐 

اینم قشنگ تلافی کرد 😂😂😁 

پسره الان همش زیر پستاش التماسش میکنه جوابشو بده 

همه فالور هاش ، میخندیدن

وای ایول😍👏🏻😂

ولی من خودم اصلا ادمی نیستم ، به جایی برسم خودمو بگیرم 

همیشه خاکی بودم و خواهم بود ... ولی کسی بخواد برام کلاس بذاره ، نگاه بالا به پایین داشته باشه اونوقته که دیگه قاطی میکنم براش 😂😂 

یه دوست دارم دندون پزشک همدانه نزدیک ۳۰ سالشه !  این ۲۵سالش بود براش خواستگار اومد ، پسره از ...

خب من اینم نمیپسندم، میتونست کلا ایگنورش کنه

چون خودم اصلا اهل تلافی و اینجور چیزا نیستم ذاتا

یعنی با اینکه خب رشتم جز رشته های تاپه و تو تهران درس میخونم و شاید خیلییی چیزا داشته باشم که بخوام باهاش قیافه بگیرم( که هیچکدومم اینجا نگفتم )، اصلا نه برای کسی تو قیافم ،نه ادما رو بر حسب داراییشون و اموال و تحصیلاتشون از هم  تمییز میدم

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
ببین ی سریاشون از نظر من حق دارن بازم میگم ، همه نه ، ی سریا خب ببین طرف انقدر درس خونده ، انقدر ک ...

درسته ..منم خودم دوست دارم با ادم هم سطح حالا کمی بالاتر ازدواج کنم 

ولی بحث سر اینه ، پسرای الان چشم شون دنبال دختر پولداره ! ببینن باباش چکاره اس و...  

و من محاله با همچین ادمی حتی هم کلام بشم  🙌🏻 

همسرم باید منو به خاطر خودم بخواد ، بخاطر شخصیتم ، موقعیت اجتماعی و اخلاقم 

نه پول و ثروت بابام