2777
2789
دقیقا کاری که من کردم ،سر همین خداروشکر خیلی راحتتر از چیزی که تصور میکردم به سرم گذشت

من داشتم بهش وابسته میشدم ، 

با اینکه من خیلی مغرورم ، ولی کم کم مخمو زد 😂 

دیگه به خودم اومدم و کنارش گذاشتم 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه ممکنه بره واسه دوستاشم تعریف کنه بگه چندتا دختر میان اینجا محلشون نمیدم باز میان😂😂😂 پسرا ...

هیچی دیگه😂😂

من دیشب اصلا ندیدم اینو یهو اومد سر صحبتو باز کرد قبل اومدنشم دیدی شک داری بری یا ن اونجوری بود فک کنم دلو ب دریا زد😂😂

دقیقا و اینجور پسرا تا ببینن تو از رابطه هدف مشخصی نداری یا حس کنن داری الکی باهاشون وقت میگذرونی، ...

اره خب

تا قبل ازدواجم قطعا چیزی نمیبینه😂

فعلا که خوبه خداروشکر 

ولی من فعلا باهاش قهرم ، تو این چندروز نباید نزدیکم شه😂😂

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬

بچه ها موافق گپ تلگرام هستید؟

اینجا صحبت کردن با کسایی که میشناسی ،سخته.

اگه موافقید یه گروه بزنیم اونجا باشیم.

چون تا الآنم یه شناخت محدود از خلقیات هم دستمونه،فهمیدیم همچین تناقضی نداریم باهم

منم کلا میگفتم اختلاف سنی مون بالای ۱۰ سال  باشه ...  وقتی رفتم تو رابطه با یکی که ۳ سال ...

اوههه این که خیلی سخته

اینجور مردا ادمو سیر میکنن از زندگی

حالا برای من از من خیلی شیطون تره 

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
قصد جدی داشتید؟ مطابق معیارات بود؟

اره ۶۰ درصد معیارامو داشت ...قصد مون هم ازدواج بود 

چون من اصلا اهل دوستی نیستم اونم نبود 

ولی دیدم خیلی زود جوشه ، بددله ، زود عصبی میشه ، اوایل که نه ولی اواخر داشت بهم فحش میداد !!! 

سر تک تک چیزام ریز بین بود 

چرا پیج اقا فالو کردی ؟ میگفتم بابا طرف روانشناسه ، همسن بابامه 

میگفت نه تو چشمت دنبالشه !!!

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بچه ها موافق گپ تلگرام هستید؟ اینجا صحبت کردن با کسایی که میشناسی ،سخته. اگه موافقید یه گروه بزنیم ...

اره خوبه ، مشکلی ندارم ...بیینیم نظر بقیه چیه

اره خب تا قبل ازدواجم قطعا چیزی نمیبینه😂 فعلا که خوبه خداروشکر  ولی من فعلا باهاش قهرم ، تو ...

این عالیه

امیدوارم اونم بتونه نیازاشو کنترل کنه تا اون موقع

البته فکر میکنم کنترل بچه دار نشدن راحت تر از کنترل نیاز باشه

ولی بازم نظر خودته چون زندگی خودته

ببخشید وارد روابطتون شدیما🙈

🙂