2777
2789
عنوان

میشه بیاین ❤️‍🩹

85 بازدید | 14 پست

تو محل کارم عاشق همکارم شدم ۶ ماه همیشه هواشو داشتم تا اینکه ماه آخر قبل رفتنش بهم پیام داد و باهم دوست شدیم یه ماه تمام مدت عین دو تا عاشق و معشوق بودیم تا اینکه یه شب بهم گفت بیا خونم و من دنیا رو سرم خراب شد بهش گفتم بعد ازدواج میام خونت ولی گفت به ازدواج فکر نمی کنه💔 تو شرایطی نیستم که بخوام بی هدف با کسی دوست بمونم در کمال ناباوری با تمام عشقی که بهش داشتم رابطه رو تموم کردم اونشب فقط اشک ریختم و نگرانش شدم 

رفتم حرم امام رضا کلی دعا کردم که سر به راه بشه آخه بعدش بهم گفت قبلا تجربه رابطه ج داشته نگرانش بودم نگران سلامتیش دوست نداشتم اینطوری زندگی کنه تروخدا اگه کاری هست انجام بدم برگرده پیشم بهم بگید هر هشب بغض دارم فقط

بچه ها  عاشقش بودما واقعا بودم می خواستم باهاش زندگی کنم به نظرتون خودش یه روز بر می گرده؟ 

وای ولشون کن بابا سواستفاده گر بوده

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خیلی دوسش داشتم به هرکسی این حس رو ندارم حتی آدمایی که موقعیت بهتری ازش دارن جیگرم آتیشه به خاطرش

گذر زمان درستش می‌کنه البته سخته

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

با اینکه مرد هستم خیلی خوبه که جدا شدی همچنین آدمایی خیلی کثیف پستن ببخشیدا که به چنین چیزایی فکر می ...

خودش گفت نیت بدی نداشته قبلش هیچ وقت دو نفری باهم نبودیم یعنی رابطه عمری نداشت فقط در حد چت و تلفن و همیشه هر دو می گفتیم که دوست داریم پیش هم باشیم ولی من نتونستم با درخواستش برای خونه کنار بیام 

با اینکه مرد هستم خیلی خوبه که جدا شدی همچنین آدمایی خیلی کثیف پستن ببخشیدا که به چنین چیزایی فکر می ...

به نظرتون باید فرصت میدادم؟ باید می رفتم ؟ یا بابد می گفتم بریم بیرون ولی وقتی گفت نمی خواد ازدواج کنه من هیچ دلیلی نمی دیدم باهاش ادامه بدم

به نظرتون باید فرصت میدادم؟ باید می رفتم ؟ یا بابد می گفتم بریم بیرون ولی وقتی گفت نمی خواد ازدواج ک ...

تو کار خیلی درستی کردی این رابطه ها گناهه حالا  میگیم غیر گناه  خب وقتی نیت ازدواج نیست نباید باهاش باشی 

خب حتما یه چیزی گفتی که اینطور فکر می کنه

خب چیز خاص نگفتم بعضی موقع خودش حرف می‌زد منم حرف میزدم بعد این ماجرا  مشهد بودیم چیزی نگف رفت شهرش بلاکم کرد بعد چندوقت یعنی ندید این همه محبت خوبی و دوست داشتن من!!!!

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز