2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اقدس الویه که بود و چه کرد 

یک راه اسونترم هست نه نیاز باشه شخصیتشو بیاره پایین نه امنیت سایت رو به خطر بندازه اگه گفتین چیه؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2803
یک راه اسونترم هست نه نیاز باشه شخصیتشو بیاره پایین نه امنیت سایت رو به خطر بندازه اگه گفتین چیه؟

نی نی یار حساس نشید شوخی کردم

بعدم تاپیکی نیس که اسم این خانومه توش نیاد

نمیدونم شما بگید 

منو تگ کنن  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار حساس نشید شوخی کردم بعدم تاپیکی نیس که اسم این خانومه توش نیاد

کسی داره میره شوخی نداره دیر بیام میزنه

درسته همه جا هست ولی ممنوعه به خاطر این موضوع مدام مزاحم عضو میشه 

2804