zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 عنوان خانومایی ک بچه کوچیک دارن بیان 146 بازدید | 18 پست خانوما در هفته چند بار تمیز کاری میکنیدتمیز کاری اساسی وگرنه خودمم دستم ب بچم هست اگه چیزی بریزه سریع جارو مبکشم مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 1402/05/24 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26395 دوسه روز یکبار اساسیسطحی هرروز خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 دوسه روز یکبار اساسی سطحی هرروز چند سالشه بچتمن ی مدت حس میکردم دارم وسواس میگیرم خدا رو شکر الان بهترم مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 هفته ای یبار اساسی منمولی یکی دوبارم باز در طول هفتهاگه چیزیم بریزه یا جایی کثیف بشه سریع همین لحظه جارو میکشم ک نمونه مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26395 چند سالشه بچت من ی مدت حس میکردم دارم وسواس میگیرم خدا رو شکر الان بهترم ۳ساله۱۲ساله۳۷ ساله این از اون دوتا بیشتر میریزه خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یکتا۷۴ عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 11500 منم ولی یکی دوبارم باز در طول هفته اگه چیزیم بریزه یا جایی کثیف بشه سریع همین لحظه جارو میکشم ک نم ... اره با این حال دیدی یدفعه ای چجوری میترکه همه جا😑 صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 باور کن ازصب تاشب مشغولم یکسره میریزن پشتشون جمع میکنم وای خیلی سخته در طول روز چقدر از وقتتو برای خودتهتو وقت بیکاریت چیکار میکنی حوصلت سر جا بیاد مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 اره با این حال دیدی یدفعه ای چجوری میترکه همه جا😑 نگو نگو من همش میگم تو رو خدا ی دقیقه نریز بشینم خستگیم در بیاد دوباره شروع کنم😅 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 ۳ساله ۱۲ساله ۳۷ ساله این از اون دوتا بیشتر میریزه اره بخدا منم ی ۲۹ساله دارماون بدتره مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18428 وای خیلی سخته در طول روز چقدر از وقتتو برای خودته تو وقت بیکاریت چیکار میکنی حوصلت سر جا بیا ... بخدادوتا دارم یکسره میجنگن اومدم خونه پنجاه متری کوچک تایه چی میریزن بدوبدو جمع میکنم خسته شدم باورت میشه ازدست اینا وقت ازاد ندارم اگرم داشته باشم فیلم میبینم یامیرم خرید ازوقتی اومدم این خونه کوچکه حالم خیلی بده
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 بخدادوتا دارم یکسره میجنگن اومدم خونه پنجاه متری کوچک تایه چی میریزن بدوبدو جمع میکنم خسته شدم باورت ... مستاجری یا خونه خودتونهخونه قبلیت چقدر بودمنم واقعا سخته برام تو خونه کوچیک وسایلمم از اول بزرگ برداشتم جا نمیشه مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18428 مستاجری یا خونه خودتونه خونه قبلیت چقدر بود منم واقعا سخته برام تو خونه کوچیک وسایلمم از اول بزرگ ... الان خونه خودم قبلی مستاجر ۲۰۰ متری اره منم وسایلام ب شدت زیاده ینی باورت میشه فقط خودمون چهارتامیتونیم توخونه دراز بکشیم مهمون بیاد باید جلومبلی و ایناروبزارم روتخت خواب