2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چ دستگاهی؟

اگ خیلی درد داری ک پماد زایلاپی بزن بذار نیم ساعت تا یساعت بمونه بعد تمیزز با شامپو بچه بشورش ک هیچی ازش نمونه

بی حسیه دردت کمتر میشه

البتع قبلش حتما با اپراتور هماهنگ کن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
طبیعیه منم بعضی جلسات مردم‌وزنده شدم  اوایل خوب بود جلسه۷تا۱۰دردش وحشتناک بود بعدش باز بهتر شد ...

چ دستگاهی میشه بگید

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
طبیعیه منم بعضی جلسات مردم‌وزنده شدم  اوایل خوب بود جلسه۷تا۱۰دردش وحشتناک بود بعدش باز بهتر شد ...

خیلی درد داره میگن لیزری که درد داره جواب میده

منم بعضی وقتا حس مردن و زنده شدن داشتم

دایود

وای اون کلا خیلی درد دارهه من هم با اون رفتم هم کندلا

کندلا خیییلی بهتر بود سر دایود اصن گریم گرف

چ دستگاهی؟ اگ خیلی درد داری ک پماد زایلاپی بزن بذار نیم ساعت تا یساعت بمونه بعد تمیزز با شامپو بچه ...

الکساندرایت بهش گفتم گفت نه خوب نیست تحمل کن یا قبلش ژلوفن بخور حالا می‌خوام امتحان کنم ببینم تاثیر داره یانه

الکساندرایت بهش گفتم گفت نه خوب نیست تحمل کن یا قبلش ژلوفن بخور حالا می‌خوام امتحان کنم ببینم تاثیر ...

نمیدونم منم درد داشتم اپراتور بهم گف زایلاپی بزنی بعد بشوریش اشکال نداره

این دستگاهی ک میگید شاتیه یا از رولی؟