2777
2789
عنوان

کودک دوساله

234 بازدید | 19 پست

پسر من تقریبا ۱۵ روز دیگه ۲ سالش میشه... حدود ۲ماهه ک از شیرخشک و پستونک گرفتمش . کار. خیلی سختی نبود.  فقط دو سه شب درگیر شدم

اما یک ماه پیش آب سیب طبیعی براش گرفتم باباش ریخت تو شیشه بهش داد خورد. از اون موقع ول کن نیست .‌شبانه روز آب سیب میخوا‌د. بهش معتاد شده. شبا دو سه بار بیذار میشه اگه ندم گریه های شدید میکنه . باباشم حوصله تحمل نداره

تو روز هم گریه میکنه اما میشه با خوراکی های دیگه سرگرمش کرد

اما شب دیگه حریف نمیشم. حتی توش فلفل ریختم ولی باز هم زده نشد. با اب هم مخلوط میکنم. اکه اب بیشتر بریزم گریه میکنه

چیکار کنم؟ نمیخوام شبا بیذار بشه بخاطرش... فقط لطفا راهکار بدین

ای جونم چه خوش سلیقس عااااشق اب سیبم.🤩🤩

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راهش اینه گریشو تحمل کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شوهرم تحمل نمیکنه

پس خودش پاشه درست کنه بهش بده اینجور نمیشه که دندوناش میپوسه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پسر من دوسال و دوماهشه تو خواب شیر میخاد چچوری گرفتیش؟؟؟؟زبون بسته ها تو خواب گشنه میشن.... حیف ک ...

شبا حسابی سیرش میکردم.‌بعد شام بهش فرنی میدادم ک توش تخم مرغ هم زده بودم. سنگین میشد دیگه بیذار نمیشد