2777
2789
نه بابا . تسبیح بیار فقط .براخواهرومامانت هم چادر رنگی دارن قیمت مناسبه 

من نه خواهر دارم نه مادر 🥲 ولی تصمیم داشتم برای پدرم و پرشوهرم و مادر شوهرم بیارم ولی خب مثل اینکه خیلیا قرار بیان دیدنم  گفتم کسی نیاد ولی میان ، بعد برای اونا بیارم جاری و خواهر شوهر و برادرام میمونن   ،  همسرمم میکه نیار ولی ولیمه بده گفتم نمیشه که بیان بعد دست خالی برن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه خواهر دارم نه مادر 🥲 ولی تصمیم داشتم برای پدرم و پرشوهرم و مادر شوهرم بیارم ولی خب مثل اینکه ...

یا نیار بگو نمیتونستیم بریم خرید وقت نداشتم یاهم که تسبیح تبرک کن ببر .من پارسال تسبیح تبرک کردم همه جا بردم خیلیم خوشحال شدن

من نه خواهر دارم نه مادر 🥲 ولی تصمیم داشتم برای پدرم و پرشوهرم و مادر شوهرم بیارم ولی خب مثل اینکه ...

همین جا بخر و برو 

یا بعدش برو بخر 

ولی اگه اولین بارته و هی برات سوغاتی آوردن بیار 

اگه هر سال میری و قبلا رفتی لازم نیست 

برا همه هم تسبیح یا مهر بگیر و بذار تو ظرف بگیر جلوشون تا بردارن 

همینجام می تونی بگیری 

اما مهر اونجا بهتره 

خالص تره 

ولی برای نزدیکان چیز خاص بگیر 

لباسی چیزی 

منم خیلییی خیلیی دعام کن 😘🌹🌺❤

همین جا بخر و برو  یا بعدش برو بخر  ولی اگه اولین بارته و هی برات سوغاتی آوردن بیار  ...

نه برام چیزی نیاوردن ، تازه ازدواج کردم فامیل همسرم میان دیدنم ، ولی فامیل خودم نمیان،  همون مگه چیز کوچیک بیارم

خوش بسعادتت گلم 

پیاده روی میخای بری؟ 

پیاده ردی اصلا نمیشه با یه کوله پشتی سوغات بخری بیاری 

کسی هم توقع نمیکنه 

فقط به زیارت برس و خوش باش

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403