2777
2789
عنوان

خواهرم ول خرجه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
من خونه بابام سر زنش فحششش دادم نمیتونم برم  زن بابام آشنای عموم اینا بوده دختر عموم زن داداشام ...

خب دختر جان حضوری نرو

سفارش بدید پیک ببره در خونه مادرت

خواهرت از سنش خجالت نمیکشه؟ ۴۳ ساله وبال جیب مادرشه هنوز

خب بره مستقل شه آدم بی‌خود

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
اين كه انقدر هلاكه زن باباشه چرا نميره اونجا با اونها زندگي كنه ؟ خدا به مامانت رحم كنه با اين بچه ن ...

هلاک هلاک مامانم نمیزاره میگه من بچه بزرگ مردم بری کلفتی بچه های زن بابا تو  بکنی زنه اخه بچه دارشده ۴تا پسر ۴یال پیش یه دوقلو دوسال بعدشم یدونه این سالم یدونه زنیکه پدر سگ خونشرو روی اونه مامان من درست کرده این خواهر خر منم می‌خواد بره اونجا

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه با تنبیه بدنی کاملاااا مخالفم ولی انقدر خواهرت بیشعوره و پست ک اگه میدیدمش میزدمش حسابی&nbs ...

اینقدرم وقیحه دیروز زنگ زدم مامانم داشت به مامانم میگفت حروم زاده پول میدی یانه 🥺🥺🥺🥺

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
هلاک هلاک مامانم نمیزاره میگه من بچه بزرگ مردم بری کلفتی بچه های زن بابا تو  بکنی زنه اخه ...

بره به درك شرش از سر مامانت باز بشه اونجام كلفتي كنه تا حالش جا بياد دفعه اول كه حرف مفت بزنه تودهنيشو از باباتو زنش ميخوره به غلط كردن ميفته