2777
2789
عنوان

قرار عاشقی♥️

454 بازدید | 54 پست

🔴 توسل به مادر امام زمان (عج)

🔹آیت الله شیخ احمد مجتهدی رحمه الله علیه می فرمایند من هر موقع کارم گیر می کند ، هزار صلوات نذر حضرت نرجس خاتون مادر #امام_زمان (سلام الله علیهما) می کنم و کارم درست می شود.

📚 آداب الطلاب ص ۲۴۳

•🤍•

✍ امام سجاد علیه‌السلام فرمودند:

المُؤمِنُ مِن دُعَائِهِ عَلَى ثَلَاثٍ إِمَّا أَن يُدَّخَرَ لَهُ وَ إِمَّا أَن يُعَجَّلَ لَهُ وَ إِمَّا أَن يُدفَعَ عَنهُ بَلَاءٌ يُرِيدُ أَن يُصِيبَهُ.

☑️ نتیجۀ دعای مؤمن از سه حال خارج نیست: یا برایش ذخیره می‌گردد و یا حاجتش برآورده می‌شود و یا بلایی که می‌خواسته به او برسد را دفع می‌کند.

📘 تحف العقول، ص۲۸۰

•🤍•

‹ لَا تَحْسَبُوهُ شَرًّا لَكُمْ .. ›

آن را برای خود شَر مےپندارید، بلکھ برایِ شما خِیر است🌱 ↵ نور/۱۱

خدایا فرمون‌ِ زندگیمون‌ رو بھ سمتی‌ کھ خِیر و‌ صلاحِمونھ بچرخون !🧡

🌸🍃🌸🍃

ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﺳﺖ،

ﻧﻪ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﻣَﺤﺮَﻣَﺖ ﻧﯿﺴﺖ...!

و ﻧﻪ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻭ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﺻﺪﻗﻪ ﻫﺎﯼ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺍﯼ...

ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺣﻀﻮﺭ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﻫﺎ ﻧﺎﺑﻮﺩﺕ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ...

ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺎﮔﻔﺘﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﮕﻮﯾﯽ ﻣﯿﻔﻬﻤﺪ...

ﻭﻗﺘﯽ ﻧﯿﺎﺯ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﮐﻨﯽ...

و ﻏﺮﻭﺭﺕ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻣﺮﺯ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮﯼ...

ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﺍﻭ...

ﻫﺮﮔﺰ...

ﺗﻨﻬﺎ...

ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﺑﻮﺩ...

"ﺁﺭﺍﻣﺶ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﯿﻦ، ﺗﻮ ﺑﯽ ﻫﯿﭻ ﻗﯿﺪ ﻭ ﺷﺮﻃﯽ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ...🌱

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بسم الله الرحمان الرحیم 

✨اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.✨🌱

https://www.makarem.ir/main.aspx?reader=1&lid=0&mid=27826&catid=6513&pid=61898

متن زیارت عاشورا ☝🏻

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

التماس دعا عزیزم..

برام دعا کن خواستگارم زودتر زنگ بزنه واقعا خستم

شابد قلب پاک شما خدا دعای در حق من رو استجابت کنه😭💔

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا💚
التماس دعا عزیزم.. برام دعا کن خواستگارم زودتر زنگ بزنه واقعا خستم شابد قلب پاک شما خدا دعای در حق ...

به روی چشم 

الهی خوشبخترین شی

لطفا من رو هم تگ کنید

الهم صل علی فاطمه وابیها 

وبعلها وبنیها والسر المستودع

فیها بعدد ما احاط به علمک

الهم صل علی محمد وآل محمد

وعحل فرجهم.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.
لطفا من رو هم تگ کنید  الهم صل علی فاطمه وابیها  وبعلها وبنیها والسر المستودع فیها بعدد ...

چشم گلم 🌹