2777
2789
عنوان

پدر

77 بازدید | 4 پست

ایا  پدری  که در جوانی و میانسال ثروتمند بوده   "" و اهل تریاک مشورب و .. بوده اما از نظر   مالی  به زن  و بچه هایش هم می رسیده ،، حتا به اقوام خودش ، اقواام همسرش ،، دوستااش ،، می رسیده ،،،، و به لقب لووتی  و  دست  و دلباز و هر کس  کمک خواست بهش مراجعه  می کرده ،،  

الان  چون به  فکر ایندش  نبوده  الان هیچ  ثروتی  نداره   و به خودش  که سخت می گذره  ،  به  دو  تا بچه  اخرشم  خیلی سخت می گذره ، چوون   همه  رفاه   و پول  از بین رفته  ، و  االلان   همونایی   پدر  بهشون  کمک  کرده  الان  بچه  هاشون  در رفاه  کامل   و بهترین   زندگیا ، اما دو تا بچه اخر اون پدر همش  به  حسرت

آیا  این  پدر ، پدر خوبی حساب می شه ؟ یا عیاش حساب می شه ؟ هیچ  به  فکر اینده  خودشا و بچه ها نبوده  فقط تفریح و  خوشگزرانی

ایا  بچه  ها  واقعا  حق  دارن که گله کنن 

امروز | 21:24

مشکل پدرت این بوده که فکر نمی‌کرده روزی قراره به این مرحله برسه ساده بوده امیدوارم بازم با این وضع یاد بگیره خودش و خونوادش رو تو اولویت بذاره      عزیزم الان اگه بخوای بهش چیزی بگی منکرش میشه و قبول نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل پدرت این بوده که فکر نمی‌کرده روزی قراره به این مرحله برسه ساده بوده امیدوارم بازم با این وضع ی ...

دقیقا  ،   حالا  ایا حسادته  که  ادم ببینه اونایی که  بابات  کمک کرده   الان بهترین   زندگی رو   دارن ولی خودت  هیچی ،،، این  حسادته   یا تا حدودی ادم حق داره

دقیقا  ،   حالا  ایا حسادته  که  ادم ببینه اونایی که  بابات  کمک ...

حق داری ولی نمیشه کاریش کرد   با حرص خوردن و عذاب وجدان داشتن یاداوری کردن و خودخوری کردن .... وضعیت بهتر نمیشه   تو که نمیتونی بری تو گذشته جلو بابات رو بگیری ولی راسیتش ما تا حدودی همین سرمون اومد و همیشه دعوا داشتیم و تو دعوا می‌گفتیم اون آقایون و خانوم ها برای خودشون خوشحالن و مارو فراموش کردن  کمک تا چه حد؟ خرج الکی تا چه حد؟ تو دعوا خیلی چیزا گفتیم ولی خودمون مریض شدیم و درس گرفتیم