2777
2789
عنوان

کنکور بدم یا ن؟

137 بازدید | 12 پست

سلام به همگیتون،

خلاصه بهتون بگم که  من رشتم انسانی هست و به زور و اجبار اومدم این رشته ،رشته ای ک میخواستم برم و علاقه داشتم رشته سینما بود و شاخه کارگردانی ولی متاسفانه نشد

امسال میرم ۱۲ و سال اخرمه

بعد حالا موندم که کنکور انسانی رو بدم یا ن؟اینم بگم اصلاا و ابدا علاقه ای به انسانی ندارم////

واقعا سردرگمم موندم بین همه چی بین هزارتا راه که نمیدونم کدوم خوبه کدوم بده

از طرفی نظرم اینه ک با معدل برم دانشگاه پیام نور و بدون کنکور تا بتونم و برم همون کارگردانی و سینما و بخونم و ادامه بدم میشه راهنماییم کنید 🙂💔

خب باید خونوادت باز راصی باشن ک دانشگاه ازاد بری سینما

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن لینکارو با خودت♥️من قربانی همین اجبارم عاشق انسانی بودم بزور فرستادنم تجربی ۳ سال پشت کنکور فسار روانی داغون شدن تهش هیچ امسال کنکور انسانی دادم و باز راضیم خیلی لذت بردم

توروخدا نزار مث من شی برو سمت چیزی که دوست داری از حرف دیگران نترس 

خب باید خونوادت باز راصی باشن ک دانشگاه ازاد بری سینما

خونوادم یعنی بعد ۱۸ سال سن باز قراره نزارن؟🙂💔

اینا دلشون میخواد من معلم شم ولی متنفرم از معلمی هربار که بحثش میشه اعصابم خورد میکنن ب حدی که مغزم تیر میکشه

نکن لینکارو با خودت♥️من قربانی همین اجبارم عاشق انسانی بودم بزور فرستادنم تجربی ۳ سال پشت کنکور فسار ...

از حرفشون ک نمیترسم و مهم نیست برام چون زندگی خودمه و ....

آلان میگی چکار کنم کارگردانی برم دانشگاه پیام نور؟⁦🚶🏿‍♂️⁩

خونوادم یعنی بعد ۱۸ سال سن باز قراره نزارن؟🙂💔 اینا دلشون میخواد من معلم شم ولی متنفرم از معلمی هر ...

بعله میشه ک نزارن

من کنکور ریاضی دادم خونوادم اصرار دارن فرهنگیان بخونم البت من مجاز نمیشم

ولی خب دلم میخاد معماری بخونم 

ممکنه نزارن برم واقعن هنوز با ۱۸ سال سن حق انتخاب ندارم 

اگ قرار باشه بیکار بمونم خب من بیکار میشم ن اونا ولی خب ......

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
بعله میشه ک نزارن من کنکور ریاضی دادم خونوادم اصرار دارن فرهنگیان بخونم البت من مجاز نمیشم ولی خب ...

هعی چ بگم اجی💔🙂

ولی واقعا من بدم میاد از معلمی و ....

هر شغلی هم که میخام و میگم اونا میگن بدردت نمیخوره 

هوووف دیوونم شدمم

هعی چ بگم اجی💔🙂 ولی واقعا من بدم میاد از معلمی و .... هر شغلی هم که میخام و میگم اونا میگن بدردت ...

منم دیوونه شدم 

باو کن انق فک کردم مامانم میگ برو فلان چیزو بیار میرم ولی یادم میره چی گفته باز باید بپرسم انگار رو زمین نیسم 

یجوریم روانی شدم