2777
2789
عنوان

پدر

94 بازدید | 5 پست

ایا  پدری  که در جوانی و میانسال ثروتمند بوده   "" و اهل تریاک مشورب و .. بوده اما از نظر   مالی  به زن  و بچه هایش هم می رسیده ،، حتا به اقوام خودش ، اقواام همسرش ،، دوستااش ،، می رسیده ،،،، و به لقب لووتی  و  دست  و دلباز و هر کس  کمک خواست بهش مراجعه  می کرده ،،  

الان  چون به  فکر ایندش  نبوده  الان هیچ  ثروتی  نداره   و به خودش  که سخت می گذره  ،  به  دو  تا بچه  اخرشم  خیلی سخت می گذره ، چوون   همه  رفاه   و پول  از بین رفته  ، و  االلان   همونایی   پدر  بهشون  کمک  کرده  الان  بچه  هاشون  در رفاه  کامل   و بهترین   زندگیا ، اما دو تا بچه اخر اون پدر همش  به  حسرت

آیا  این  پدر ، پدر خوبی حساب می شه ؟ یا عیاش حساب می شه ؟ هیچ  به  فکر اینده  خودشا و بچه ها نبوده  فقط تفریح و  خوشگزرانی 

به نظرم نه ..ب بلوغ فکری و عقلی نرسیده ک بخاد زندگی رو بچرخونه هندل کنه .. بالاخره باید فکر آینده هم بود دیگه . مخصوصا ک چندتا بچه هم میاری

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

پدر هر شکلش پدر و عزیز و با ارزش و قابل احترام عیاش لقب خوبی نیست و اینکه ذات این آدم دست و دلباز هست نمیشه عوضش کنید و بچه ها بزرگ شدن میتونند حالا اونا به زندگی خودش برسند و حتی پدر زیر پر و بال بگیرند این نوع پدر از اسب افتاده محسوب میشه والا اصالتش داره دست گیر بودن خوبه درسته به اندازش ولی حالا که شده نمیشه بک آب زد به عقب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر هر شکلش پدر و عزیز و با ارزش و قابل احترام عیاش لقب خوبی نیست و اینکه ذات این آدم دست و دلباز هس ...

بله دقیق درست می گین  ،،، اما دیگه  نمی شه بدون پووول سرمایه کار کرد ،،،  نمیشه  ،،   وقتی  می بینی   کسایی  که   بابات   بهشون  کمک  می کرده    الان همشون  کارخونه  دار  بهترین خونه ها بهترین   زندگی ها ،، خب چجوری می شه تحمل کرد ،،، ‌ ایا  این حسادته یا واقعا خق دارن بچه ها

بله دقیق درست می گین  ،،، اما دیگه  نمی شه بدون پووول سرمایه کار کرد ،،،  نمیشه   ...

نه گلم حرف درست لنگه این پدر زیاد داریم و میبینیم ولی خوب این شده از این به بعد مهم یا باید بشینی غصه بخوری یا باید بسازی من لنگش پدر بزرگ خودم دایی هام هیچی نشدن بیکار و ورشکسته عوضش بقیه آهن فروش کله گنده شدن البته همش از کمک پدر نبوده بلکه عرضه خود اون آدم ها هم بوده .

متاسفانه آدم ها خوبی ها رو زود فراموش میکنند فکر کنم متوجه جمله آخرم شدی چون یادی نمی‌کنند از گذشته خودشون